/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    Bunun bir kaç nedeni vardır. Kendi ülkelerinde çok değer görmeyen Rus kızları neden Türk erkeklerine göre bu kadar özeller.

    Bunun öncelikle sebebi güzellikleri ve ciksi olmalarıdır.

    Türkiye'de de güzel kız oranı fazla olmasına rağmen. Neden özellikle ilgi odağıdır acaba ?

    Çünkü cinselliğe çok önem verir Rus kızları. Onlar için ilişkiye girmek ve cinsel fantaziler çok önemlidir, tıpkı su içmek gibi. Türkiye'deki cinsel kavram Avrupa, Amerika ve Rusya gibi olmadığı için, erkeklerin ve kadınların cinsel açlığı ve ilgisi çok fazladır. Bu sebepten Türk erkekleri bir Rus kızı gördüğü zaman hemen onunla ilgilenmeye başlar. Antalya'da ve diğer tatil beldelerinde çok sık raslayabilirsiniz Êürk erkeklerinin Rus kızlarına olan ilgisine ve yaklaşım tarzlarına.

    Öncelikle rus kızlarının iyi özelliklerini bir ele alalım..

    1- Güzellikleri
    Bu asla yalanlanamaz.

    2- Çekicilikleri ve ciksi görünümleri
    Kadınlığını iyi kullandıkları bir gerçek.

    3- Kültürlü oluşları
    Nasıl yani diyecek olursanız. Her Rus vatandaşı Sovyetlerden gelen bir alışkanlık ile piyano, keman vb tarzında bir enstrüman çalmayı kesinlikle bilirler. Erkeği de, kadını da.. En az bir dans türünde profesyonalleşirler. Ve hepsi üniversite mezunudur.

    Ülkelerinde doktorlara verilen maaş aylık 500 dolar olduğu için çoğu özel sektör ve ticaret tarzı işler ile ilgilenir. Çünkü yaşam Rusya'da gerçekten pahalıdır. (Benim evimin altındaki fırıncı teyze kalp cerrahı ama fırını var ekmek yapıyor eşiyle birlikte. Durum bu... )

    4- Sosyal ilişkileri ve sosyal yaşamları
    Oldukca aktif ve gezmeyi, görmeyi seven. Evde değil daha çok dışarda vakit gerirler. Her türlü organisazyonu kaçırmamaya çalışırlar.

    Önemli: Unutmayalım ki bunları yapan Türk kızlarımız da var ama sadece oranı Rusya'daki kızlar kadar çok değil. Ve bunları gerçekten en iyi şekilde yaptıkları veya sahip oldukları için. Bir adım önce sayılabilirler.


    Peki ya Rus kızlarının kötü yönleri? Dediğim gibi sitede Rus kızlarını öven arkadaşların görmediği kötü yönleri ele alalım şimdi de.

    Evet arkadaşlar hiç söz etmediğimiz kötü yönlerine gelelim şimdi de. Neden Türk kızları Rus kızlarından daha iyi bunu şu an anlayacağız..


    1- Rus kızlarının bedenlerinin dışarı aşırı açık olması.
    Yani herkez ile ciks yapabilecek mantığa sahip olmaları. Biraz etkilenmeleri yeterlidir. Ya da 1 veya 2 haftadır ilişkiye girmemişlerse, tipin bile önemi yoktur.

    2- Aşırı derecede rahat ve marjinal olmaları
    Resimde gördüğünüz sokakta göğüsünü elleten kız. Bir Erkeğin 1 günde 1000 göğüs elleme deneyinin sadece 1 tanesine aittir. Rusya Moskova'da yapılan bu deneyde 4 saat içinde Bin kızın göğüsünü ellemeyi başarmıştır arkadaş.

    Yani bir Rus kızı bizim kardeşim, kankam tabir ettiğimiz yakın arkadaşını dudağından öpebilir, kucağına çok rahatca oturabilir ve aynı yatakta bile uyuyabilir.


    3- Aldatma özellikleri
    Rus kızları çok çabuk sizi aldatabilirler. Bunun farkına bile varamazsınız. Çünkü isteriklerdir. Benim eski Rus kız arkadaşlarımdan bir tanesi benim ile birlikte olmak istedi. 3 gündür birlikte olduğumuz için hayır cevabı verdim. Yorgundum ve uyumak istiyordum. Evi neredeyse yerle bir etti kavga etmeye başladı benimle. Bu tarz davranışlardan hoşlanmadığım için kapıyı açtım ve gitmesini söyledim, ağlayarak dizime kapandı ve ben isteriğim çok özür dilerim dedi. Yaklaşık 30dk kavga ettikten sonra özür diledi. Bu anımı şu sebepten anlattım. Kendisi St. Petersburg'da oturuyordu ben ise Soçi'de, yanıma ziyarete gelmişti. Petersburg'a döndükten sonra hemen biriyle çıkmaya başladı ve 3 kişiyle birlikte oldu 2 hafta içinde. Bunu bana ortak bir arkadaşımız anlattı ve ben de instagramda resimleri görmüştüm zaten.

    Yani arkadaşlar kesinlikle sadık bir ilişki içinde olamıyor Ruslar. Devam edelim...


    4- Paraya ve sükseye önem vermek
    Size çok eğlenceli anılar yaşatabilir. Paranız yoksa bunu önemsemeyebilir. Ama bir ortama girdiğinizde parası fazla olan erkeği ve popüler birini görünce hemen dudağını ısırmaya, saçlarıyla oynamaya başlar. Rusya'daki popüler şarkıcıların Suka lyublyu ( o* aşkım ) adında çok şarkısı ve şarkıların içinde geçen çok sözleri vardır. Rus erkekleri asla Rus kızlarına gerekli inceliği ve romantikliği göstermezler. Rus kızları bundan şikayetçidir aslında ama hakediyorlar. Çünkü bir üst model arabaya, pahalı kıyafetlere, lüx mekanlara ve paraya çok çabuk en sevdiği erkeği bile unutabilir
    ···
   tümünü göster