/i/Devlet

  1. 1.
    +24 -1
    Bu ülkeden size ekmek çıkmaz soysuz köpekler 1000 yıldır çıkmadı çıkmazda kardeşliğimizi birliğimizi kimse yıkamaz .. Milletimiz bilinçlidir ,duyarlıdır bu tür oyunların olmasına asla izin vermez bilir ki bu tür pis oyunlar sadece dış güçlerin işine gelir Milletimiz kör değil neyin yanlış neyin doğru olduğunu çok iyi biliyor Komşu Ülkelerin durumu ortada bunu görüyor ve biliyoruz..

    3-5 Provokatör ün oyununa gelmeyecek kadar feraset sahibiyiz Hem içeride hem dışarı da şer güçler bunun olması için ellerinden gelen her pislik oyunları oynayacaklar ve biz birliğimize daha da sıkı sıkı bağlı olacağız oluyoruz.. bu konuda bu vatanın her evladına iş düşüyor bir takım cahiller çıkacaktır ve bu fitne ordusuna takılacaktır bu cahil insanları bilinçlendirelim bu bizim
    vazifemizdir ateşe benzin olmayalım kardeşlerim sosyal medyada orda burda nerede olursa olsun bir fitneci görürseniz hemen EGM iHBAR HATTINA BiLDiRiN KARDEŞLERiM ..

    Hedefleri ilk başta..

    Türk-Kürt Savaşı yani Etnik savaşı idi yemedi oyunlarını bozduk çok şükür ..(yinede dikkatli ve bilinçli olmalıyız)

    Sünni-Alevi Savaşı yani Mezhep savaşı idi yemedi oyunlarını bozduk çok şükür ..(yinede dikkatli ve bilinçli olmalıyız)

    Şimdide

    Laik - Dinci Savaşı Şerefsiz oğlu şerefsizler bizi Suriye-Irak vb. ülkelere çevirip Sevr antlaşması gibi antlaşmaları dayatıp ülkeyi 3-4 parçaya bölmeyi hedefliyorlar .. Buda yemedi ve yemeyecek Türkiye üzerinde oynanan her oyunda lütfen arkadaşlar şu üç ülkeye çok dikkat ediniz özellik şu 3 ülke diyorum diğerleri de onların uşağı Türkiye de oynanan her oyun şu 3 ülkenin elinde geçmekte ve bize gelmektedir ..

    1- ABD

    2- iSRAiL

    3- iNGiLTERE

    diğerleri uşak Almanya, Fransa gibi ülkelerde yan destekçilerdir ..

    bu ülkede her patlamada her fitne de ,provokasyon da , her saldırı da bilin ki bunu bu 3 ülke istiyordur ..

    BiRLiK OLDUĞUMUZ MÜDDETÇE KiMSE BiZi YIKAMAZ GÜÇLENDiKÇE DÜŞMANLARIMIZ ARTACAK SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK.. HER VATAN EVLADI BU DAVAYA gibI gibI SARILMALIDIR.
    ···
   tümünü göster