1. 1.
    +4
    Ortak bir güruh Ömürün en ücra köşelerinden birinde elden düşme bir kahvede oturmuş havadan sudan muhabbet ediyorduk. Laf lafı açıyor küfürler havada uçuşuyordu. Sağımdaki ne olacak bu memleketin hali amua qoim dediğinde solumdaki tükürüklerini yüzüme sıçratarak ne varmış laaaaan memleketin halinde eeaaaaayyyy şeftahaliiii diye ihtiraslı savunmalar yapıyordu. Ortamın kozmopolitliğini artık siz düşünün.

    Birden muhabbet ortamdan bir abimizin ekşici olmasına geldi. Herkes ekşi hakkında methiyeler düzmeye ne kadar kültürlü ve üst sınıf insanların o mecrayı kullandığından söz etmeye başladı. Aslında aktif olarak son 4 yıldır inci sözlüğü kullanmıyorum( bunun sebeplerinden aşağıda dilim döndüğünce bahsedeceğim.) ( bahsetmedi. ) lakin incinin gerçekten inci olduğu ( yani arayüzün böyle gibko olmadığı insanların safi mizahını akıttığı , bazen bir gecede derdini ya da içinden geçenleri ağzından çıkanlara zerre dikkat etmeme rahatlığıyla anlattığı günler ) zamanlar aklıma geldi. Sosyal medya trollerimiz , yapılan gülünçlü swfler , ortak mottolarımız ne bileyim Okan Bayülgen hadi onu geçtim Bilgin Totberk ziyaretlerimiz geldi dıbına koyim aklıma. incici olmaktan onur ve şeref duyduğumuz zamanlar herkesin inci sözlüğü parmakla gösterdiği zamanlar geldi aklıma. Birden kan beynime sıçradı hışımla lafa girdim.

    Ezberden ssg\'nin ağzı açlık kokarken 99 yılında ekşiyi kurduğunu o dönem ne kadar gerçek hayatta karı düşüremeyen kel fodul üniversite öğrencisi varsa google dan alıntıladığı şeyleri kendi bilgisiymiş gibi yansıttığını söyledim. Klagib savunmamızdı ve açıkcası her zaman olduğu gibi yine işe yarayacağını düşünmüştüm. inci sözlüğün yanında ekşi sözlüğün lafının bile geçmeyeceğinin altını KEÇELi KALEMLE çizmiş ekşici binlerin haddini bildirdiğimi düşünmüştüm ama yanılmışım.. pekekentleri sersemletmem 3 saniye sürdü. Morgana nın Snar\'ı daha uzun(yaklaşık 3.2 saniye) dıbına koyim. Hemen kendilerine geldiler. Bana artık inci sözlüğü kullanıp kullanmadığımı sordular. Allah topunuzun belasını versin kıskıvrak yakalanmıştım. Alt dudağım titremeye başladı. ( yönetimin özürlü beyinli politikaları yüzünden mesela artık küfürlerin kısaltma olarak bile kullanılamamasından sansürlenmesinden adam akıllı başlığın bile gönül rahatlığıyla açılamamasından eskilerin çoktan bu gibtiğimin yerini bırakmış olmasından ve son olarak yıllar önce arayüzün bir darbe gibi tek gecede değiştirilmiş olmasından dolayı çok uzun süredir kullanmıyorum burayı çünkü artık zevk almıyorum. ) Kullanmadığımı söyledim. Ama biz hala ekşiyi büyük bir zevkle kullanıyoruz gerçekten de muazzam bir ortammış inci dediler.

    Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Vakti zamanında tüm stresimi attığım, eğlendiğim, güldüğüm yeri geldiğinde zevkle ziyaretlerine katıldığım bu dıbına koyduğum yeri beni yüzüstü bırakmıştı. haklıydılar kitabelerini gibtiklerim madem burası efsanevi bir yerde öyleyse neden ben ve dönemdaşlarım bu gibtiğimin yerini artık kullanmıyordu ? 3 senede zütümüz mü kalkmıştı yoksa biz mi büyümüştük aslında hiç biriyle alakası yoktu. Mağlup olmuştum verecek cevabım kalmamıştı. O an gerçekten bir sigara yaktım ve inci giber mottosunu düşündüm.

    incinin gibtiği zamanlar ne yazık ki eskide kaldı. Salak saçma politikalarınız bu gibtiğimin mecrasını bir tak yığınına dönüştürdü. Serkan malının üzerine açılan davaları bahane etmesi üstüne gidip edebi değeri -12958128957891257812781 olan kitap çıkarması ve sonrasında ki süreçler bu yeri bilinen güçlerin ve popüler kültürün oyuncağı olmaya mahkum etti. Ve ben sizin bu yanlış politikalarınız yüzüne zamanında asla mağlup kalkmayacağım bir masadan mağlup ayrıldım.

    Allah topunuzun belasını versin. Bu gurur hepimizin.
    Mutlu olun.
    ···
   tümünü göster