/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +1
    Aşağı yukarı 3 aydır sözlük kızlar hakkında ne düşünüyor, ne tecrübe ediyor diye bakıyorum. Açılan başlıklarda verilen feyz hep bir şeyler yapmak üzere . Yok şunu yap, yok vucüt yap, yok zütüne gitar sok; günde 3 kişi gibemezsen gel beni gib bilmem ne. Sakın böyle hatalar yapmayın kardeşim. Ha ben demiyorum 130 kilo olun mal gibi bi meziyetiniz olmasın. Olsun güzel kardeşim olsun ama bu iş şu gibtiğim amlılar için olmasın .

    Örnek veriyorum gavatın biri geldi; kız ortamı için en iyi enstürüman gitardır, dedi.Ya sen 7 24 Neşet Ertaş dinleyen adamsan gitarı gibtir et abicim. Gitar öğreneyim de bi façamız olsun, kızlar bunu sever deme çünkü bu işin bi matematiği yok.
    Bir kız gitar sever bir kız saza bayılır, bi kız vucüdu sağlam kaslı erkeklerden hoşlanır diğeri kası abartı bulur. Siz kendiniz olun abi birisi gelir sizi bulur her kör satıcının bir kör alıcısı vardır sonuçta . Kendiniz olmaya hoşlandığınız şeyleri yapmaya devam edin sizin meziyetlerinizin hoşuna gitti biri denk gelir illaki ve mutlu da olursunuz yani. Özet: kasmayın abi. iyi sözlükler
    ···
   tümünü göster