/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +287 -117
    özet için @5 e bakın

    bu başlığı trende gibini sallayıp solcu karşıtı bişeyler sallayarak giren tüm yavşaklar ithafen yazıyorum iyi okuyun.

    - benim görüşüme sahip olmayan adam ne cahildir ne çomardır. lakin benimle hayatında sadece Cin Ali okumuş biri olarak tartışmaya kalkan kişi hem cahildir hemde çomardır

    - ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ne Osmanlıyı sevmek zorundayım ne padişahları. lakin siz dallamalar gibi dünyaya hükmetmiş bu şahısları ne birbirleri ile ne Mustafa Kemal Atatürk ile nede başkasıyla sidik yarısına sokmam. hepsine saygım sonsuzdur hepsinin hayatını okuyup öğrenirim.

    - Terörü destekleyen solcuyu bana gösterin dalağını sökeyim. Solculuk barışı eşitliği savunmak demektir. hani IŞiD gerçek müslüman değil demek çok kolay ya. PKK destekçileri de gerçek solcu değil beyler. ayrıca askerimin polisimin işini kolaylaştırırım kurallara uyarım ama dediğim gibi kimseyi sevmek zorunda değilim askeri severim polisimiz için bi his beslemiyorum.

    - Sizin Deniz Gezmiş olarak bildiğiniz ergenlerin profil fotoğrafına konu olmuş şahıs varya beyler. hah şimdi gidin onun zamanında yaşamış sağcı amcalarınıza abilerinize sorun. onlar iktidarın gotunu yalamak ile meşgulken Deniz Gezmiş Amerikan askerini nasıl denize dökmüş.

    - ülkemde ki patlamalar ile ilgili suçlanacak tek kişi şu anki iktidar beyler şunu bi iyi algılayın. Ahmet Davutoğlu denen arkadaşın berbat ve başarısız dış siyaseti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın dış siyaseti ile ortadoğu kapılarını kontrolsüz açtık ve ülkeye giren iŞiDli pkklının haddini hesabı yok. istihbarat bile bi yere kadar günde 60 bomba saldırgan yakalanan ülkede kaç bin tane terörist var kim bilir teşekkürler suriyelileri besleme politikası.

    - rakıyı çok severim içmesini çok severim lakin sizin benim rakıyla olan ilişkime karışma lüksünüz yok birader kim oluyorsunuz lan siz. gidin bakalım bi tane pavyona orda localar da solcu mu var sağcı abileriniz mi. rakıyı herkes içer içebilir buda sizi hiç ama hiç alakadar etmez seviyenizi bilin azıcık adam olun.

    - şimdi ben bir ateistim ama benim dini inancım ile siyasi görüşüm arasında alaka yok kardeşim sen hasta mısın amina koyim. istediğim dine inanırım yada hiçbirine inanman bu benim özgür iradem gibtirtme belanı benim fikir özgürlüğüme karışamazsın.

    - suriyelileri besleme politikasını yanlış buluyorum çünkü benim insanım burda açken ülke ekonomisi yarragi yerken ülkeye 2 milyon aç insan sokmanın mantıklı bi yani yok yok yok amina koyim. solcu olmak demek ekonomiyi düşünmemek değil. benim insanımın karnı dolsun sonra başkasını besleriz.

    - ülkemi solculara hakaret eden yazarların hepsinden çok daha fazla sevdiğimi iddaa ederim. ben bu ülke için çabalarken beyler solculara anonim bi isimle küfür ederek ülkeyi ileri zütüreceğini yada böyle bi dönemde solculara hakaret ederek ayrımcılığı tetiklemek bu ülkede vatan sevgisi değil gerizekalılıktır.

    - telefonumda her türlü gazetenin appi mevcuttur çünkü ben tüm görüşleri algılayıp ona göre yorum yapmayı bilirim gidip posta gazetesinin arka sayfasına attırmam burdaki bazı gereksiz döl israfı yazarlar gibi.

    - teröristi gördüğüm yerde vururum ne mitingi ulan gavatın oğlu

    - Benim tek liderim Atatürk'tür şayet bu senin için vatan haini olmaksa buyur gel yüz yüze tartışalım bir de. Benim ülkemin kuran adamı lider olarak görmekten doğal bişey mi var lan.

    - Solculuk eşitlik demektir gerizekalı arkadaşım "köylü milletin efendisidir" lafını benim liderim söylemiştir arkadaşım hani zoruna gidiyor ya Atatürkü tek lider olarak görmem. hah işte bu laf Atatürk lafıdır.

    - Şehit haberlerinde hükümete kızma olayını çoğu solcu yapar ben yapmam bu yüzden bu maddede karşı çıkamıyorum. ama kendi görüşüm olarakta vatan sevdalısı biri olarakta vatanımın güvenliği için mecbur olan bir savaşta bulunuyoruz ve savaşta şehitler olur. hepsi için ayrı ayrı yüreğim yanıyor

    - sosyal medyadan prim kasan kim birader. solcu karşıtı yazı yazarak trend kasan sen mi yoksa solcular mı iyi karar ver iyi

    - şu genelleme o kadar düşük bir iQ seviyesi ile yazılmış ki of of offf. genelde hepsi zengindir ne demek lan. bide bunu şukulamış olan bir insan topluluğu var yazık

    - senin canın devletin varya kardeşim. hah o canın devletini yöneten adamların ulke hazinesinden koskocaman ülke için ayırdığı arge ve ihracat payı volkswagen grubun 3te 1i kadar bi para. solcular kuranda açık arayıp zenginlik yapıyormuş ya. sanırım diyanet işleri başkanın mini barı olan son model mercedesi olmadan bir kitabı yorumlayamıyor.

    solculara sövmeyi bırakın beyler hakkaten hem kendinize hem biz solculara yazık ediyorsunuz. şu dönemde birlikte tek yumruk olmamız gerekirken burda 2 gram beyini ile salak saçma alakasız yazılar yazan adamlara prim veriyorsunuz yapmayın. ülkeyi kutuplara bölmeyin artık yeter beyler.
    ···
   tümünü göster