/i/Tespit

  1. 1.
    +74 -5
    sizi sömüren o gibko yazarlar gibi boş boş entryler girmeyeceğim sadece bu entry ile bitireceğim sorularınız olursa buradayım..

    Trendde asosyal olduğunu iddia eden utangaç bir panpamız vardı yorumlarda en az onun kadar kendini asosyal sanan kardeşlerimden gelmişti bunları size bu başlıkta aştıracağım.

    Sen kimsin diyeceksiniz ki demelisinizde ben etrafında olup bitenleri kendi çapında analiz eden etmeye uğraşan gibim herifin tekiyim.

    Şimdi hepinizin söylediği şey asosyalim kızlarla ne konuşacağım;

    asosyalsin ve hatta arkadaş çevren bile yok okulda tek başına takılıyorsun bu kızlara seni cool olarak gösterecektir çünkü diğer ameleler taşşak kebabı yaparken çocuk gibi gözükürler sen ise gizemli bir tak bilen biri olarak gözüküyorsundur. Bu seni erkeklerede üstün gösterecektir seninle konuşurken rahat olamazlar senin ne bildiğini nelerle meşgul olduğunu kestiremezler o yüzden sendende uzak dururlar.

    asosyalsin arkadaş çevrende var dolaşıyonuz kızlarla işiniz olmuyor bu daha iyi bir seçenek en azından arkadaş çevren var ama bu şekildede kız tavlayamazsın sürekli gaylar gibi dolaşma arada tek başına çık bahçeye turla kantine git vs. vs.

    gelelim korkularına asosyal olarak düşünüyorsun kendini bunu kendine söyleyince bile nefret ediyorsun ki başkalarının söylemesi en büyük korkun, ozaman 2 adım sonrasını düşünüceksin güzel kardeşim, bilgisayarını oynuyorsun gecelere kadar bari gece yatağına girdiğinde korkularını getir aklına çünkü gece yatarken en ufak birşey sana kabus gibi gelir sabah düşündüğünde ise korkulacak birşey gibi durmaz.

    Yani diyorum ki gece en büyük korkularını düşün ve 2 adım sonrasını ; misal nedir korkun asosyal olduğunu birinin başkalarının içinde senin yüzüne vurması nedir 1 adım sonrası senin vereceğin cevap bak bunuda ben söyleyeyim sana ama daha sonra kendin düşün mantıklsını bul : o yavşağa diyeceksin ki yalnızlık başkalarını aramaktır yanında ama bir başınalık diye birşey vardık bir başına insan kendini bulmuştur kendini keşfeder . Kimse senin neler yaptığını bilmiyor gizemlisin sen kullan bunu o huur çocuklarına ezilme biraderim senden üstün değiller senin burada kaç yüzbin kişilik derdini dinleyen sana öğüt veren siyaset yapan futbol konuşan en iyi ferre sitesini beraber seçtiğini korku hikayeleri dinlediğin panpaların var kimden utanıyorsun.

    Geldik asıl meseleye kızlarla konuşamamak: Siz galiba sevgili olunca her saniye kızla konuşup kitapların anasının dıbına kadar konuşacağınızı falanmı sanıyorsunuz öyle birşey yok.
    Bak bunu sen kuracaksın bu kız nelerden hoşlanır acaba nerelere zütürebilirim bunlar gibim sonik düşünceler geç bunları sevgiliyseniz bırakın o da düşünsün seni olmadımı ayrılsın hatta sen ayrıl ne var bunda dıbına koyim evlenip ayrılıyor insanlar.

    Peki ne yapılır lan kızla.. Anlatayım : Eğer önceden tanışıyorsan git yanına ayça bugün işin yoksa yemeği beraber yiyelimmi tenefüstemi öğlenmi artık ne zamansa veyahut çıkışta birşeyler yemeye gidelim mi veya sinemaya gidelim mi diye sor. Bak sana ne dedi önce analiz sonra üstünlük tasla yani manipule et ama korkma basitçe kıza açılırken söylediğin \"işin yoksa\" çok önemli bu kızı düşündüğün işlerinin olabileceği ve onu sıkmayacağın anldıbına gelir eğer bunu söylersen senide o şekilde düşünücektir yani iişleri olabilen boş olmayan bir insan olarak düşünecektir. Olmaz işim var mı dedi takma peki belki sonra yaparız bişeyler de sonra sende takmıycaksın o gelicek sana tıpış tıpış diycekki hani birşeyler içmeye gidicektik unuttunmu?

    Kabul edildin çıktınız bir cafeye gittiniz heyecan yapma oturun, de ki ben bir pide söyliycem sen ne karar verdinmi karar verince garsonu çağır bize 1 pide 1 salata 2 çay artık neyse. Bak herşeyden konuşabilirsin daha önce buraya gelmişmiydin beğendinmi buranın yemeklerini yumulun yemeğinizi yiyin kardeşim her dakika konuşamazsınız ama sen ne kadar soru sorarsan abartmayacak şekilde o kadar hoşuna gider cevaplar.

    2. buluşma önemli bu sefer buluşmaya geldiğinizde bir yanına gidip bir eliniz onun kolunun yanına veya karnının yanına gelecek şekilde dokunun ve bir sağdan bir soldan öpün birbirinizi. Daha sonra zaten gün içerisinde ne yaparsın vs. vs. konu konuyu açar korkmayın kızda utangaç o da konu açma isteği duyacaktır sonra sinemalara gidin sinemada zaten konuşmazsınız ilk gidişlerinizde izler çıkışta film nasıldı vs. sorarsınız hatta sonrasında cafeye gidip film üzerinden konuşursunuz başka filmelerede gidelim dersiniz daha sonraki gidişlerinizde arka koltuklara geçmeye bakın yiyişme zamanınız gelmiştir.

    Benden bu kadar çok çok uzadı daha kaplamayayım sayfayı. Sizlere yardımım dokunursa ne mutlu bana kardeşlerim

    edit : ulan prim yapmıyoruz dedikte insan bir nick6 girer
    ···
   tümünü göster