/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 751.
    +31
    Kızın ismine Duru diyeceğim. Duru ile konuşmaya başladık, tamamen arkadaş olarak görüyordum.S'i bana karşı sürekli kötülüyordu,ama çok yakın arkadaşlardı. Lise-1 in yaz tatiline kadar arkadaş olarak devam ettik. Arada konuşuyor arada buluşuyorduk.iyi bir arkadaştı,S'in yaptıklarını anlattıkça iyice tiksinmiş, nefret etmeye başlamıştım.

    Yaz tatilinde bizim siteye Aleyna diye bir kız geldi. Esmer teni, kahverengi gözleri, omuzlarına düşen siyah saçları gayet alımlıydı.1 aylığına almanyadan gelmişti. Geldiği gün Duru'beni arayıp sitenin aşşağısına çağırdı. Gittiğimde büyülenmiştim, aksanı çok tatlıydı, sesi de bir o kadar güzel. Kısa sürede kaynaştık, zaten tutunacak bir dal arıyordum Aleyna'yı değerlendirmeliyim diye düşündüm. Duru'ya fikrimi açtım,tamam kanka olur dedi ben konuşur aranızı yapmaya çalışırım

    iyice heveslenmiştim. Zaten 1 ay sonra gideceği için bağlanmamıştım ama, olursa fena olmazdı. Dışarıya 4 kişi çıkıyorduk Duru, Aleyna,Aleyna'nın kuzeni ve ben. Duru'ya sürekli mesaj atıyordum bizi Aleyna ile baş başa bırakması için.O da Aleyna'nın kuzenini alıp salıncakta sallanmaya gidiyordu. Aleyna'ile konuşmaya başladık, daha önce hiç sevgilisi olmamış. Beni etkilemişti, akşam açıldığım zaman Şuan sevgili için çok erken, istemiyorum kusura bakma vs vs saçmaladı tamam diyip aramıza uzaklık koydum. Hala görüşüyorduk ama çok yüz vermiyordum.

    Gitmesine son 2 hafta kala mesaj attı.Sabancigiller hislerin değilşti demi :/
    Aslında çok birşey hissetmemiştim başta, şuanda aynı şekilde hissediyordum ama 2 hafta sonra gideceğini bildiğimden Evet diye cevap verdim.

    Duru'nun kuzeni geldi bu sefer siteye. Meltem,kıvırcık turuncu saçlı, fiziği harika bir kızdı. Suratı çok güzel olmasada tatlı ve çekiciydi. Birbirimize hemen kanımız ısındı, sürekli şakalaşıyor herşeyimizi anlatıyorduk.

    DEVAM EDiYORUM
    ···
    1. 1.
      0
      Geçmişimi hatırlattı
      ···
   tümünü göster