/i/Telefonlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +31 -15
    iPhone 6S:
    3'üncü nesil A9 işlemcisi bulunan iPhone 6s'te 12 megapiksellik bir kamera bulunuyor. '3D Touch' (3 boyutlu dokunuş) adı verilen özelliği ile dikkat çeken cihaz, kullanıcıların ekrana yaptıkları dokunuşların baskı gücünü algılayabiliyor ve bu sayede kullanıcıların kısa yol oluşturmalarına imkan sağlıyor.






    iPhone 6s Plus
    iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ta 12 MP iSight kamera bulunuyor. Bu kamera 4K video çekilmesine imkan sağlıyor. Yeni iPhone modellerinde 3'üncü nesil A9 işlemci yer alıyor.






    Samsung Galaxy S7
    Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge ile karşımıza çıkan Samsung, iki farklı işlemci seçeneği sundu. Bölgesel olarak farklılık gösteren olan bu işlemciler Snapdragon 820 ve Exynos 8990.






    Samsung Galaxy S7 Edge
    Her iki modelde de 4 GB RAM seçeneğine yer verildi cihazların Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile satışa sunuldu.






    LG G5
    Güney Koreli üretici LG'nin en yeni ürünü LG G5, üstün teknolojisi ve akıllı cihaz dünyasına yepyeni bir soluk getiren özellikleri ile dikkat çekiyor. LG G5, 5.3 inç ve 2K (1440 x 2560) çözünürlüklü ekrana, Qualcomm Snapdragon 820 işlemciye, 2800mAh bataryaya, 16 megapiksel geniş açılı çift arka ve 8 megapiksel ön kameraya sahip.






    Sony Xperia Z5
    5,5 inç ekranı bulunan Sony Xperia Z5, 3840 x 2160 piksellik çözünürlük sunuyor. Cihaz 23 megapiksellik arka kamerası sayesinde 4k video kaydına imkan sağlıyor.






    HTC One M9
    20MP ana kamera sahip olan HTC One M9 da kamerasıyla öne çıkan cihazlar arasında.






    LG Nexus 5x
    Nexus 5X, 7.9 mm inceliğe ve 139 gram ağırlığa sahip. Corning Gorilla Glass 3 ekran koruma teknolojisinin kullanıldığı LG Nexus 5X, plastik kasası ile metal kasalı rakipleri ile kıyaslandığında biraz geride kalıyor.






    Huawei Nexus 6p
    Android 6.0 Marshmallow ile gelen cihazda Google'ın Çinli bir firmayla ortaklaşa ürettiği ilk cihaz olarak dikkat çekiyor.






    Herkesin görüşleri farklılık gösterebilir, entry atın tartışalım değerlendirelim. Bu arada telefonlar sıralı bir şekilde yazmadım, yani bu bir sıralama değil benim gözümde 2016'nın en iyi telefonlarının değerlendirmesi. Burada emek var gençler şukulamadan geçmezseniz mutlu edersiniz.
    Bu arada tüm incisözlük ailesine mutlu yıllar.. Mutlu, huzurlu bir yıl geçirmeniz dileği ile..
    ···
   tümünü göster