/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -3
    en yakın örneğı avanağın teki az önce şah ismailin yavuz selime fıçıyla tak gönderdiği asılsız rivayet yazması. ulan böyle bir şeyi yazdıktan sonra göndere tıklamadan önce bir düşün, ikisi de türk hakanı, niye birbirlerine böyle bir pislik yapsınlar. yoo! olur mu öyle şey, ülkede gerizekalı olmak bedava. bir de yazmış iran şahı diye oraya, koskoca kızılbaş türkmen safevi sultanına gibindirik iran şahıdiyor. hayır sadece bu eleman değil bunu yapan.

    ulan ideolojisi olan gelip burda atalarina hakaret ediyor

    çomarın teki geliyor ulu önder Atatürk haindi dinsizdi cart curt bu adama atatürkçülük ve atatürk hakkında bir kaç soru sorun anca kadir misiroglunun anlattığı zırvaları veya yok ölüsünü toprak almadı yok fingirdeşti tarzı yalanları söyler. gelir timur dinsizdi, hülagü müslüman katletti tarzı çakma tarihçilerden duyduklarını tekrarlar

    aynısı atatürkçü geçinenler içinde aynı. adam burda atatürkçü geçinir sonra abdülhamite, kanuniye, fatihe saydırır yok toprak kaybetti yok onu yaptı bunu yaptı diye ulan en kötüsü bu elemanlar osmanlı tarihi hakkında lise öğrencisinden bile daha az şey bilirlerr.

    türkçü geçinenler ayrı bir kafa, adam geliyor benim atam timur diyor osmanlıya saydırıyor kardeşim osmanlı olmasaydı sen o züt büyüttüğün istanbulda oturuyor olamayacaktın, ulu önderin hakkında hiç bir şey bilmeyecektin çünkü ulu önderin olmayacaktı. 1500lerde kolonileşen avrupanın en geç 18. yüzyılında sömürge, 20 yüzyılında da sovyet tankına ok atan orta asya türklerinden farksız olacaktın.

    burda diyorum ki atalarını, yavuz olmasa ülkeyi duraklamaya sokacak olan 2 bayezid dahil tüm atalarını sevmeyen ortalıkta ben vatanımı milletimi seviyorum diye gezmesin, saygı göstermeye zaten ülkeden gibtir olup gitsin yeri yok bu ülkede.

    bu kadar köklü, devlet olarak 4000 yıl, millet olarak 10000 yıl öncesine giden bir tarihimiz varken atalarımızı ayırmanın hiç gereğı yok.
    ···
   tümünü göster