1. 1.
    +318 -33
    Geçenlerde birisi bir başlık açıp çok ilginç bir video linki paylaştı.

    E tabi haliye videoyu izledim. Videoyu analiz etmek gibi bir fikire kapılmamıştım yani üstün körü izleyip
    gecmistim.

    Ama bugün tekrar merak edip izlediğimde o biraz kilolu olan çocuk dikkatimi çekti.

    Yani bir kavga esnasında bukadar sakin ve anlamlı bir cümle topluluğu kurulamayacagini az çok biliyorsunuzdur umarım.

    Ondan da ilginci video da;

    0:07 saniyede "okadar bencilsiniz ki" derken yaptığı el hareketine bir bakın.

    0:11 de Sırasına otoruyor ve 0:14 te kendini ve arkadaki 2 çocuğu da sırayla beraber geriye ittiriyiyor. Yani ne var bunda demeyin kilo ile de alakalı birşey değil bu tamamen hayvani bir güç. Kaydırarak ittiriyiyor. Tek başına 2 kişiyi ?

    0:16-0:21 saniye arasında yapmış olduğu mimige bir bakın. Çok pgibopatca bir mimik. Yani en ürktüğüm nokta burası aslında. Okadar snirlenmesine rağmen korkutucu derecede sakin ve karisdakindakinin pgibolojisine oynayan bir duruş.

    0:34-0:36 saniye arası ise yaptığı kol hareketlerine dikatlice bakın sanki birşeyler anlatmak istiyor gibi. Ama bunu antik mısır tapınak dansçılarınin yaptığı figürler ile yapıyor.

    0:40-43 arası "hayatın boyunca değersiz bir yığına dönüşeceksin" demesi çoğunuz tarafından komik gelebilir ama pgibolojik sorunları olan ve içindeki hayvani durtuleri dışarıya vurmak isteyen bir insanın diger insanlara hissettirmeden kurabilecegi en ağır tehdittir. Burada da çok ürktüğümü söyleyebilirim.

    0:43-0:45 arası o korkunç cümleyi söyledikten sonra yüzündeki pgibopatca rahatlama ifadesi bir önceki dediğim cümleyi kanıtlar niteliktedir..

    Beni en çok korkutan ise 1:06-1:09 arası yapmış olduğu asiri korkunc derecedeki pgibolojik sorunlu mimikleri ile cümlesine saliseler ile ara vermesi...

    1:28-1:38 arası yapmış olduğu el hareketini hatırladınız mı ? Video ya girişte de aynısını yapmıştı...

    1:45 ve sonrasındaki saniyelerde sanki az önce hicbirsey yaşanmamış gibi tok bir sesle "iyi günler" deyip çekip gitmesi..

    Bakın beyler bu çocuk belkide ileride gerçekten de çok büyük felaketlere sebep olan bir örgütün ele başı olacak, yada insanlığa kötü anlamda çok derin izler bırakan bir faaliyette bulunacağını seziyorum..

    Filimlerden aşina olduğumuz Joker in gerçek hayattaki aynasıdır bu çocuk..

    https://youtu.be/gdH6yzIDN-4
    ···
   tümünü göster