/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -1
    yazik lan harbi harbi bilim olmadan dunyayi ele gecirebilecegini saniyo amina kodumun haba bkuvvetten baska bisey bilmeyen nferior race low quality dna turkleri :D amina kodumun salagi git bak bakalim bi amerikan ordusunun envanterine bide turk ordusunun envanterine :D savaslar allahla meleklerle sehit ruhlariyla kazanilmiyo. madem onlarla kazaniliyo neden amerikan tanklariyla ucaklariyla silahlariyla savasiyo hem turkler hem kurtler hem isid hem amerika hem rusya? cunku savaslar allahla dinle imanla ruhla melekle kazanilmiyor. bilimle teknolojiyle kazaniliyor. sen saniyormusun kaba kuvvetten baska bi tak bilmeyen turkler bu topraklara alabilir?

    iki saniye beyninizi calistirin amk baska bisey istedigimiz yok... elindeki tank eski jenerasyon amerkian tankki, elindeki ucak eski jenerasyon amerkian ucagi, elindeki gemi eski jenerasyon amerkian gemisi. BRE AMNA KODUMUN CAHILI NE KONUSUYOSUN SEN O ZAMAN?
    ···
    1. 1.
      0
      iste bu yuzden ben turkiye sinirlari disina cikicam ve hayatim boyunca avrupalilarla birlikte turklere sevr anlasmasini imzalatmak icin yada t urkleri su anda oldugu gibi avrupanin kolesi olarak kullanmaya devam etmek icin yasayacagim./ yazik lan. inferior race...

      ozet: siz turkler devam edin * biz hallederiz dunyayi yonetme isini ;)
      ···
   tümünü göster