/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +2 -6
    aptal turkler toprak alma pesinde hala... amina kodumun salaklari...

    not: eksileyin amina kodumun ingilizce bilmeyen cahil musluman salaklari gibimde degil... yil olmus 2016 hala ugrastiginiz islere bak... millet uzayda taklalar atiyor siz hala toprak pesindesiniz. gibtimin maymundan evrimlesmis beyinsizleri... sonra niye gelismis ulkeler bize kotu davraniyor..

    siz boyle cahil olmaya devam ederek dunyayi ele gecireceginizi falanmi saniyosunuz amina dkodumun cahilleri? amerikadan aldiginiz eski jenerasyon tankla, eski jenerasyon ucakla, eski jenerasyo gemiyle dunyayi ele gecireceginizimi saniyorsunuz be ahmaklar?? acin bakin bi amerikan ordusuyla turk ordusu arasindaki farka sonra konusun beyinsizler..

    hayatinizda hi kubrisa gittinizmi? kuzey kibris turkiye degil ingilteredir. insanalr turklerden nefret eder. hayat turkiyeye hic benzemez. arabalar yaya gecidinde durur. hayvan gibi vergi yoktur. neyse niye zamanimi aptal turkler le harciyorum amk yazilim calismaya turklere sevr anlasmasini imzalattirip onlarin cok istedigi oslamliyi onlara vermeye devam...
    ···
    1. 1.
      0
      bunu geliştirmenin en büyük yolunun yazılım ve teknolojiden geçtiğini bilmen gerekir. şayet Biglisayar mühendisiysen.ama şuanda bu ülkede senin gibi salaklar yüzünden refahla uğraşıyoruz işte
      ···
    2. 2.
      0
      evet yazilimla teknolojiyle guclu olur bir ulke bende onu diyorum. sen turk universitelerinde bilgisayar muhendisligi bolumundeki insanlarin seviyesini biliyormusun? ben biliyorum ve yerlerde. iq seviyesi resmen yerlerde... turkler ne yazilim yapabilir ne teknoloji. turk devleti KASITLI OLARAK cahil jenerasyonlar yetistiriyor. turk devleti KASITLI OLASRAK egitim sistemini, medyayi, dini cahil jenerasyonlar yesitrirecek sekilde kuruyor. ve bu benim degil sozlukteki herkesin kabul ettigi bir gercek. turkiyede uretilen kitablara, muziklere, filmlere, radyo kanallarina(din), egitim sistemine, politikacilara, unlulere vs, bir bak amina koyayim. bunlarmi bilim teknoloji yapacak? dunyadaki en guclu devletken neden yapmadiniz?

      osmanli en guclu oldugu donemde osmanlinin bilimle ugrasmasini israil ve amerikan ajanlarimi engelledi? hayir turkler bilimden ve teknolojiden nefret eden bir irk ve millet. buda yok olmaniza yol acacak...
      ···
    3. 3.
      0
      Be huur çocuğu senin ırkın nedir türklerden 2. Tekil şahıs olarak bahsediyorsun?
      ···
    4. 4.
      0
      türk ırkı diye bir ırk yoktur. varsada orta asyada vardır. türkiye türklerinin tek bir ırk olmadığı açık ve net bir şekilde bellidir. türklerin dnası dünyanın her tarafından insanın karışık dnasıdır. etrafına bak amk her türlü insan var.

      türkiye türkleri bir ırk değil bir millettir. ve günümüzde insanlar köle değil özgür insanlardır. ve istedikleri zaman vatandaşlıktan çıkabilirler.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster