/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    1- namaz kılmak için kıbleye dönülür(kabeye) , neden tam tersi durulmaz, 180 derece terse dönüp kılınmaz merak ettiniz mi?

    2-Suudi Arabistan’ın baş müftülerinden olan bu şeyhin fetvası şöyle:Tarih: 1975

    Kaynak: “Dünya’nın Sakin Güneş’in Hareketli Olduğuna ve Gezegenlere Çıkmanın imkansızlığına Dair Akli ve Hissi Deliller”adlı kitabı.

    Kim dünyanın yuvarlak olduğunu iddia ederse küfür ve delalete düşmüş olur. Çünkü bu iddia hem Allah’ın, hem Kuran’ın, hem Peygamber’in reddidir. Bunu iddia eden kişi tövbeye davet edilir. Ederse ne ala! Aksi takdirde kafir ve dinden dönmüş bir kişi olarak öldürülür.. Eğer ileri sürdükleri gibi Dünya dönüyor olsaydı ülkeler, dağlar, ağaçlar, nehirler, denizler bir kararda kalmazdı. insanlar batıdaki ülkelerin doğuya, doğudaki ülkelerin batıya kaydığını görürlerdi. Kıble’nin yeri değişir, insanlar kıbleyi tayin edemezlerdi.

    Eski Suudi baş müftüsü olduğu için onu yazdım yoksa islam adına konuşan çoğu şeyh, hoca ve islam alimleri kur-an'da yazıldığı üzere 20 yy ortalarına kadar dünya düzdür der ve bu yönde fetva verir ( istersen araştırabilirsin ) ve bunların çevresindeki bütün insanlarda bunun böyle olduğuna inanırdı ve bu sadece islam tarihinde yazmaz yukarıda da paylaştığım üzere hristiyan ve musevilerin tarihinde ve kutsal kitaplarında da bunu görebilirsin. Dünya yuvarlaktır diyen nice bilim insanını dinlerine sorun teşkil ediyor diye katlettiler "hypatia ve galileo" bunlardan sadece popüler ismi duyulmuş olanlardır. You tube videosundaki islam alimi kılıklı adamı izle hepsi bu şekilde dünyanın kur-an'a göre düz olduğunu söyler ve tekrar yazıyorum bu sadece islama ait bir şey değildir diğer kutsal kitaplarda hala düzeltilmemiştir ki zira Kur-an'ın şablonu zaten o kitaplardır.
    ···
   tümünü göster