/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +16
    Ozaman Türk üm diyeceksin
    ···
    1. 1.
      +2 -5
      Turk degil ermeniyim
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Helal et panpa

      Adam haklı amk, siz Ermenistan'da doğmuş bir Türk olsaydınız, orada yaşasaydınız, sizin @1'e yaptığınızı onlar size yapsaydı aynı şekilde hissetmez miydiniz? Bizlere Ermenilerden nefret etmeyi öğrettiler, onların çocuklarına da bizden nefret etmeyi öğretiyorlar. Bu hep böyle devam mı edecek? Bırakın şu nefreti amk hepimiz kardeşiz. Ermeni benim kardeşim olmaz demeyin, bu nefreti size aşılayan çıkarcı politikacılar. Onlara inanıyorsunuz da ne oluyor sanki? Daha da güçleniyorlar ve sizi demir yumrukla yönetiyorlar. Aptal olmayı bırakın, ırkçılık beladır.
      ···
      1. 1.
        +1
        Ermeniler okullarında bize düşman olarak yetiştirio biz kimseye ırkçılık yapmayız bize karşı yanlışı olmassa arkadaş ermeni olabilir ama bu topraklarda büyümüş oda bi kardeşimizdir ermeni diyince hepsini kapsıyamayız ben burda büyüdüğü için Türk üm diyeceksin dedim
        ···
      2. 2.
        0
        Adam zaten diyor, vatana hiçbir şekilde ihanet etmedim diye.

        Ona bakarsan biz de Türk değiliz o zaman. Biz de Orta Asya'da büyümedik. Bizim kendimize Türk dememiz, Orta Asya'daki gerçek Türklere hakaret olmaz mı şimdi?

        Adam Ermeniyse kendine Ermeni diyecek, biz Türksek Türk diyeceğiz. Kimse ait olmadığı bir milletten olmak zorunda değil.
        ···
   tümünü göster