/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9
    Malum mezun olduk ama is yok. Ben de dedim bos durmaktansa taksiye cikmayi deniyeyim, ehliyetimiz bir ise yarasin. Uc bes kurus kazanmak yatmaktan iyidir.

    Akasya duragi diye bir durak buldum. Nedense hemen ise alindim, beyaz sacli adam hemen anahtari verdi; 'biz bir aileyiz.' dedi. Ne alaka anlamadim.

    Alinmaz olaydim beyler, durakta akilli adam yok amk. Biri pehlivan, biri hamsi, biri kürt, biri deli , lodos denizden eser diyip duruyor.

    Bir kürt var iste seyit miymis neymis, Urfaliyam ezelden diyor durmadan. Agam diyor, hosgelmissen diyor.

    Sinan diye malin biri var hele, tesbihi almis helikopter saniyor kendini. Ulan kac yasinda adamsin.

    Hele o burnunu gibtigimin hamsisi, nuri babacugumdan baska bir laf bilmez mi insan amk.

    Osman var bi tane, usman agayim diyor, yeni kizan gel gureselim diyor, zeytinyagini uzerime doktu amk. Hayir bir sey de diyemiyorum.

    Hadi bu delileri gectim, bunlar durakta geceleri 31 mi cekiyor anlamiyorum, bu ne cenabetlik kardesim. Ne zaman taksiye otursam iki tane mafya arabaya biniyor, basimizdan maceralar geciyor.

    Bir gun kapkacci biniyor, bir gun biri parasini unutuyor, bir gun taksinin freni patliyor. gibeyim boyle isi amk nasil oluyosa her seferinde de kurtariyolar beni. Uc kisi arkadan dolasiyorlar, Usman aga sopasini firlatiyor, hs atiyor mafyalara. Sonra nuri baba biz bir aileyiz diyor ve gun bitiyor. Her gun de ayni sey mi olur amk kafayi yicem bu durakta.

    Siz siz olun, issiz kalacaginiz bir meslegin bolumunu okumayin.
    ···
   tümünü göster