/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +184 -29
    Anlatıyorum Sözlükte okuduğum çoğu tütün fabrikası yaktıran hikayeler böyle oluyor beyler;
    "kendini hayatımın merkezine soktu alışınca çekti gitti.. yak aga yak ya" bunlara hiç gerek yok kardeşim! Çünkü bu sefer onları kendi silahlarıyla yeneceğiz. Bu taktiği 3 farklı kızda denedim üçüde taş gibiydi ve işe yaradı hazırsanız başlıyorum. Gözümüze güzel bi kız kestiriyoruz ama pelinsu olmasın çünkü onlarda duygu yok. Bu yüzden onları farklı bi başlıkta anlatıcam kızı gözümüze kestirdik. Nazik bir şekilde tanışıyoruz, fırsat buldukça konuşuyoruz konuşurken göz teması çok önemli onu çok iyi dinliyormuş gibi yapın. Size fırsat verdikçe basın afiyeli sözü utanmayın! bazen de kirli konuşun (ana bacı değil yanında yanlışlıkla küfür edin sonra çok pardon ya falan deyin iyi aile çocuğu taktikleri ;) ). Ve son olarak artık güvenmeye başladığınızda hafif sırlarınızı verin bunu yapınca o da size sırlarını anlatacak. Şimdiiii gerisi çok önemli sayın panpam onların bize yaptığı gibi kendinizi 3-5 gün arası geri çekin (aşırıya kaçmasın tadı kaçar) kız sorunun kendinde olduğunu düşünüp size daha fazla ilgi gösterecek. Sonra yakınlaşın neden soğuduğunuzu sorarsa özel mesele deyin geçin fazla kasmayın bu taktikleri sık sık yapın kız kapınızda yatmazsa adım johnny değil. (kızdan soğuma hareketini ayda en fazla bi kere yapın taku çıkar işe yaramaz).

    mutlu edit trenddeyiz elinize sağlık
    sevdalı edit Bu anlattıklarımın işe yarayamayacağı bir kıza mı tutuldun dert değil be panpa sirkan pm yi soru sormak için yapmış zaten bu konuyu bana anlatabilirsin elimden geldikçe yardımcı olucam şuan pm atabilirsin mesela!
    yorgun ama mutlu edit saat şuan 00:35 5-6 kardeşimize elimden geldiğince yardım ettim yarın malum iş var soruları yarın cevaplayacağım hepimizin ortak sorunun gereğinden fazla değer vermek yada karamsarlık olduğunu fark ettim sizi sizden çok seven bi kız bulduysanız kaçırmayın ve en kötü karar kararsızlıktan iyidir aklınızda bulunsun.
    telaşlı edit beyler molaya çıktım pm kutusu dolmuş herkesin sorusunu cevaplamaya sıkıntısını çözmeye çalışıyorum cevap gecikirse kusura bakmayın.
    gururlu edit 2 saattir pm deyim 20 den fazla yazarla tek tek konuşarak dertlerine elimden geldiğince deva oldum ileride sözlük için ne yaptın diye sorarlarsa bu başlığı göstericem tüm dertlerini samimi şekilde bana anlatan yazarlara teşekkürler seviliyorsunuz.
    ···
   tümünü göster