/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -1
    Şuan bir partide genel başkan olsaydım ve bu parti yeni kurulmuş olsaydı hedeflerimi, vaatlerimi,ülkenin geleceğini şu şekilde belirler ve açıklardım.

    Atatürk ilke ve inkılaplarından sapılmayacak,o çizginin dışına çıkılmayacak, Milliyetçilik ilkesi ile hareket edilip yalnızca türk halkını kalkındırmak ve refaha çıkarmak, rahat huzurlu stressiz baskısız, ölüm tehlikesi ile sokaklarda dolaşmayan halk olacak. Laiklik kavramından dinsizlik çıkarılmayacak, aksine dini kullanıp halkın oyunu çalmak olan kişilerin amaçlarının laikliği kaldırmak istemeleri halkın beynine sokulacak...

    Günümüz Teknolojisinde ve çağında yol yapmak, köprü yapmak, tesis yapmak,bir başarı veya halka oy için bunları yaptık denecek şeyler değildir. Bunu halkın beyninden sileceğim.Çünkü sen devletsin ve aldıgın vergilerle ekgib olan yerlere ekgib olan şeyleri yapmak senin görevin.Bir öğrenci, öğretmen ödev verdiği zaman onu yapıp hocasına bakın ödevimi yaptım, sizin gözünüzde ayrı biyerde olmam gerek demez onun görevidir.(anlayana)

    Partimde torpil, adam kayırma, akraba oldugu ıcın destek olma vb şeyler asla olmayacak. Milletine vatanına hizmet eden türkçü, dinine töresine atalarına saygılı ve bağlı kişiler partiye alınacak.

    Herzaman gerçekler halkın gözüne sokulacak. Hatalarımızı eleştirebilecek bir halk istiyorum eğer iktidar olursam.O yaptı yanlış değildir veya muhalefet sırf onu çekemediği için hainlik yapmak için palavra atıyor falan olmayacak. Hatalarımız yüzümüze vurulacak. Bundan ders alıp doğruyu bulucagız.

    Halkın arap hayranlığını düşüreceğim. Daha çok türk milliyetçiliğine ağırlık verilecek. Dinde asla islam baskısı olmayacak ülkede yada önyargı istemiyorum. Herkes özgürdür burası laik bir CUMHURiYETTiR.

    Fitne fesat üreten, devleti kötüleyen, halkı cahil yetiştiren, hacılar hocalar hapise atılacak.

    Dış Politikada ilk önce herkese samimi davranıp, ülkelerin politikalarını stratejilerini tanıyıp, ülkemiz hakkında ne gibi düşünceleri var öğrenilip buna göre hareket edilecek.Ama ilk ve en önemli şey türki devletler ile hareket edilip birlikte kalkınma hamlesi yapmak olacak.

    Pkk ile alakası olmayan kürtlere hain muamelesi yapan kişiler uyarılacak, tekrarlandıgı takdırde içeri atılacak. Türk ve kürdün kardeş oldugu, ancak pkk sempatizanlıgı yapan kürtlerin ömür boyu hapis cezası uygulanacagı acık acık vurgulanacak.

    Ülkede istihbarat ve güvenlik artacak, elini kolunu sallayan ülkeye giremeyecek, eskıden terorle ılgılı sabıkası olanlar potansıyel terorıst gorulup sınır dışı edılecek.

    Suriyede huzur ortdıbını rusya, iran ve suriye başkanı esad ile ortak hareket edıp en kısa surede bitirip surıyelıler ulkelerıne yollanacak.Ülkede türklük ağır basacak.

    Okullarda vatanperver nesil yetiştirilecek, Geçmişte yapılan siyasi hatalar ders olarak okuttturulacak.

    PARTiM ATATÜRKÇÜ MiLLiYETÇi HUZUR PARTiSi OLACAK.
    umarım birgün gerçekleştiririm. yada bu aklımdakılerı yapacak birisi iktidar olur. saygılar.
    ···
   tümünü göster