/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +128 -28
    Bütün kadınlar, hayvanların dişileri de dahil, cinselik konusunda şehvet iie şefkat arasında gidip gelir.

    bir kadına sahip olmak için ille de yakışıklı, ciksi, 180cm-70kg-25cm olmanıza gerek yok. Size bir sır vereyim: Aklı başında birçok kadına yakışıklı erkek pek çekici gelmez. Zira kadın içgüdüsü -en Kezbanımız bile- yakışıklı erkeğin süper egolu bir narsist olduğunu çok iyi bilir. Tecrübelerime göre, yakışıklı erkeklerin çoğu yatakta kadından çok kendilerini severler, egoları penislerinden büyük olduğu için de kadını cinsel yönden tatmin edemezler.

    Bana istdiğiniz soruyu sorabilirsiniz. 27 yaşında bir ablanızım. Erasmus'la hemen hemen bütün Avrupa'yı, WAT ile Amerika'yı dolaştım. Sorularınıza cevap verecek tecrübelere sahibim.

    Ilginizi çekerse bir kadının iç dünyasında esen kasırgalardan, derin fantezilerinden, yolda-metroda-markette hoşuna giden bir erkek gördüğünde neler hissettiğinden vs. bahsedeceğim.

    Sözlükte en liseliniz bile Descartes'den daha şüpheci olduğu için fotomu isteyeceksiniz. Yerden göğe kadar haklısınız, fotomu buraya editleyeceğim. Zaten şüphe etmek bilinmeye atılan ilk adım değil midir?

    Edit:bütün sorularınıza cevap verecem. Verecem deyince veririm...

    Edit2. Pm e gelen ilginç bir soru: abla deliği nasıl bulacaz. Malum 2 delik arası 3cm..
    Cevap: bu birçok erkeğin sorunu. Heyecandan deliği bulamazlar, elleri titrer vs. Ve haliyle kadını bi gülme tutar.
    YÖNTEM: misyoner pozisyonunda penisinizi (tabii ki ereksiyon halinde, yumuşak penis bi işe yaramaz ve nedense bana çok komik gelir. Mahzun bi duruşu vardır) vajinanın üstünden sıvazlayıp ilk deliğe sokun. Doggy pozisyonunda ise tam tersi.
    Aslında bu soruya en iyi cevabı 7delikli verirdi...

    Edit3: özelime gelen soruların çoğu hoşlandığım bir kıza nasıl yanaşırım, konuşurum, muhabbet acarim...
    CEVAP: Kızları gözünüzde pek büyütmeyin. Onların da arzuları, ihtirasları, fantezileri ve memeleri var. Onlar da sevişmek istiyor, kitap gibi okunmak istiyor. Beğendiğiniz kıza yaklaşın ve merhaba deyin. Bu kadar basit. Ama Her gün tecavüzün olduğu bir ülkede bir kizın suratsızlığinı nadanlığını da hoş görün
    ···
   tümünü göster