/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    kardeşim senle aynı durumdaydık. girip açtığım başlığı oku doğum günümde ayrılık adı altında. bizde sizin gibi aynı durum içindeydik 3 yıllık ilişkimiz vardı.
    o da üniversiteye gitti ben gidemedim bu senede. sürekli kavga ediyorduk. sinirden bayılcak durumlara geliyodum. ilişkimizin son bi kaç haftasında konuşmadık.
    sonra bi daha konuştuk ama bu sefer ayrılık için. daha sonra ben bekledim mesaj atmasını. çünkü daha önce hep ben atmıştım. bu sefer o atsın istedim. arkadaşıma mesaj attırdım konuşturdum.
    yazıcam ben ona doğum gününü bekliyorum falan filan demiş. yani dünü bekliyomuş. ama ben o yazmadan önce başka erkeklerle olan sarmaş dolaş fotoğraflarını gördüm.
    zaten şüphelerim vardı bu sefer şüpheler kalktı yerini kanıtlarla gerçekliğe bıraktı. daha ayrılalı 1 ay olmuştu. bana senden sonra kimseyle birlikte olmam demişti güya.
    ama şimdi kim bilir nabıyo.
    diyceğim şu ki kardeşim. sakın birbirinizi bırakmayın. aranıza mesafe koymayın. birlikte olun. peşinizi bırakmayın. elinizi bırakmayın. ne olursa olsun ister kavga edin ister başka bişey. ama birbirinizden kopmayın sakın.
    bir dakika bile küs kalmayın. başka huur çocuklarını sevindirmeyin. onca seneye yazık etmeyin.
    ···
   tümünü göster