/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    - Sizin bu dünyaya gelmenizi sağlayan en önemli kişidir. Zira adam olmasa anneniz kendisi ile evlenmiş olsa dahi uzun süre evli kalıp sizi dünyaya getirmiş olamazdı.

    - Babalar erkek ve kız çocuklarına farklı davranır, Bunun altında Erkeğin güçlü olması gerektiği vardır, erkekseniz daha bi sert davranır çünkü hayatınızın kalanında size kimse anneniz gibi yumuşak davranmayacaktır.
    - Kızına daha yumuşak davranır çünkü aslında babanız kız kardeşinizi severken daha rahattır, onun korunmaya hep ihtiyacı olacaktır ve bir gün evlendiğinde de kocası koruyacaktır.

    - Baba olmazsa olmazdır, giymez giydirir yemez yedirir.

    - Kar Kış demez çalışır eve getirir.

    - Anneniz ve siz evde kıçınızı yayıp TV izlerken babanız gene çalışır, eksiğinizi tamamlamak için gider gerekirse ceketini satar eksiğinizi tamamlar.

    - Canınız yandığında bakmayın ona sert tavırlıdır ama sizin parmağınıza giren iğne onun canını sizinkinden çok yakmıştır ama bir şey demez belli etmez.. Erkekseniz geçer der Kızsanız gerçek yüzünü gösterir..

    - Belki taklu bezinizi değiştirmez ama Günlerce köpek gibi çalışıp kazandığı paranın çöpe atılmasına da bir şey demez, eksiğiniz olmasın diye başka insanlara kölelik yapar..

    - iş yerinde veya para kazanmasına aracı olan kişilere karşı daha sakin davranır bir çok ağır hareket yapılmasına, işi 3-4-5-6-7-7-8-9- kat artmasına rağmen susar ve sizin karnınızı doyurabilmek için gene çalışır.

    Panpa baba olmak zor iş kimse bilip bilmeden uydurmasın neler çekiyoruz senin o istediğin 2.00 tl lik ayfonu almak için bir bilsen tövbe eder 3110 kullanırsın..
    Git şimdi babanın elini ayağını öp adamında kalbini kırma, serttir felan ama bak başına bir iş gelince o koşar yardımına, Adamdan duygusallık bekleme olm baban oturup senle küçük emrah izleyip zırlayacak kadar duygusal olsa sen acından geberirsin.. Her ters lafında sert çıkışında parton, baban ağlayarak odadan çıksa komik olmaz mı, dövse zaten daha kötü.. Git şimdi adam gibi elini öp adamın yılarını sana verdi... Anan sana süt içirebilsin diye kendi yemedi ona yedirdiki anne sütü daha besinli olsun diye.. ..
    ···
   tümünü göster