/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
https://encrypted-tbn3.gs...GO9fhesomjztmsR5L9JH9QS0g
  1. 1.
    -1
    Evet gençler, çok güzel zamanlar8m geçti bu sitede. ikinci hesabim bu benim eski arayüzler, eski reyizler hepsini özledik ama bildiğim bişey var ki değişmeyen tek şey değisimin kendisi.

    Son zamanlarda incisözlük ve sayfalarinda boyuna dandik haberler boyuna siyaset boyuna Mustafa Paşamı yerdiren paylaşimlar görüyorum. Gözünüzü açın ey dostlarım, özelliklede ufak kardeşlerim sizi geçmişimize düşman ettirmeye çalişiyolar sizin düşüncelerinizi kontrol altina almaya çalişiyolar. Önceden her şeye muhalefet olan bir Serkan inci vardı şimdi bakiyorum başların zütünü yalıyo... O bile siyaset yapıyo. Az önce incisözlüğün facebook sayfasinda bi paylaşım gördüm. Evet pelinsu suriyeye niye biz giriyoruz ki falan diye bişeydi. Pelinsu gayette hakli ey huur çocuğu adam geliyor ülkemde keyif çatiyor benim askerim onlar keyif çatabilsin diye ölüyor. Yok yav! Oldu canim... gibtirsinler gitsinler ülkelerini korusunlar bizim ülkecek derdimiz bize yetiyo bilader banane amk araplarindan. Ülkemiz din korkusu ve vatan hainliği suçlamalarıyla yönetime devam ediyor ve sosyal medya da satin alinmiş bir şekilde paylaşim yapiliyor.

    Fazla uzatmadan amina koyim inci. Ben sandim bir eğlence ortami sen çıktın siyasetçi... Genç arkadaşlara tavsiyem lütfen atatürkün geçmişini iyi araştirin... Sözlerini öğrenin lafim bu kadar.
    ···
   tümünü göster