/i/Tespit

  1. 1.
    +165 -69
    edit: tüm türkiye video'ya fake diyor ama genelkurmayımız komutanlarımızın tavrı pek öyle değil. Hulusi Akar sinirlenmiş sanırım. 72 saatte terörü bitireceğiz diye de söylemiş birde. Nasıl gaza gelmişse artık.

    ALIN LiNK : http://habertube.org/article_read.php?a=5

    edit2: senin koyduğun fotoğraf bile yalan diyenler olmuş, oğlum siz kafayı mı yediniz lan? adamlar oyuncu değil terör örgütü. Neden kabullenemiyorsunuz. Guerilla warfare huur çocukları. GERiLLA YANi ANLADIN MI AMK ESTEBANI
    Bakın yazı uzun olacak. işin politik, felsefi, toplumsal yönlerine değineceğim çünkü. En sonuna bir özet yazarım ritüel olarak.

    22.12.2016 tarihinde bir video yayınlandı. iki askerimizin yakıldığını gösteren bir video. Sabahtan beri yalan olduğuna dair kanıt arıyorum fakat. Malesef gerçek.

    Işid zaten bu videoları ile ünlendi. Yıllardır kafa kesme görüntüleri, yakılma görüntüleri zaten geliyordu. Kimse onlara yalan demedi. Realist yaklaşmanızı istiyorum.

    Askerlere verdikleri metni okursalar öldürmeyeceklerini söylüyorlar ve askerlere metni 50 60 kez okutuyorlar. ilk defasında olmadığı için. Askerlere bitkisel bir uyuşturucu verdiklerinden asker pgibolojik olarak güçsüz oluyor. Fiziki birşey olmuyor. Bilinç çok kapalı oluyor. metni çok kez okuyan asker bu seferde tekrar okutacaklar düşüncesiyle rahatça okuyor.

    Bakın tekrar ediyorum realist olun. "türk askeri şehadet getirir uleyn, türk askeri ölümü pahasına okumez uleyn, türk askeri korkmaz-gözünü kırpmaz diyenler. Bakın askerimiz askerimizdir gözümüzün nurudurlar. Fakat onlar doğaüstü değiller. Elbette korkacaklar. Ki türklüklerine niye ilahi birşey ekliyorsunuz ki? geçenlerde kızın teki kendini sevmedi diye intihar edip videosunu çeken bir eleman vardı? O da türk. Lütfen.. lütfen realist olun.

    Ne yapabiliriz? Mesela bu olayı örtbas etmeye çalışmayın ilkel bir tavırla. Medyayı kullanın amk. Burada biliyorum ki okuyup hiçbirşey yazmayan pasifler olacaktır. Medyayı kullanın. Olabildiğince yayın ve akım başlatın. Mesele öyle bir hal alsın ki devlet yöneticilerinin elinde olmasın mesele. Herkes hep bir ağızdan intikam diye bağırsın.

    Bakın algınızı yenilemek istiyorum çomar herifler. Büyük çoğunluk her zaman yönetendir. Fransada reform hareketinden önce bir avuç insan binlerce kişiyi aç bırakıp kendisi sarayda otuzbir çeken soylularla doluydu, ve reform oldu. Hepsinin anasını gibtiler.

    "David Hume: güç yönetende değil yönetilendedir. Çünkü toplumsuz bir devlet düşünülemez." Vatan kavramı millet kavramından sonra ortaya çıkmıştır.

    Eğer halk hep bir ağızdan birşey isterse, hükümet onu yapmak zorundadır. Yoksa ihtilal dediğimiz olay gerçekleşir ve hükümetin anasını giberler.

    Demek istediğim olayı örtbas edeceğinize ve inek gibi olayları sadece izleyeceğinize, o bordo klavyenizle akımlar başlatabileceğinizi unutmayın. Kendinize ne yapabilirim diye sorun bir.

    Ve elinizden geleni yapın. Suriye hakkında politikalar üretin. Ulan ben yapmazsam, sen yapmazsan kim yapacak?

    Her düşünce ancak zıttıyla varolabilir ve gerçekliği tartışılabilir. En doğruya ulaşmak için hep yanlışlar yaparsınız. Muhalefet olmazsa asla doğruya ulaşamayacağız.

    Türkiyede şuan malesef muhalefet yok. Etkili değil. Malesef.

    özet: elinden ne geliyorsa yap! Yeni dünyada medyanın önemini unutma. Klavyenle bile neler yapabileceğini hiç unutma.
    ···
   tümünü göster