/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +20 -5
    Part 2

    Videoyu izlerseniz ilk etapta farkedersiniz ki bir flash tv oyunculuğu var. Ayrıyeten askerlerin metin okudukları bariz belli. Türkçeleri bozuk.
    Şöyle birşey geçiyor: "Jandarma istihbarat Teşkilatı"
    Böyle bir teşkilat hala var mıdır ? Var ise bu teşkilat kontrgerilla teşkilatı değil midir ? Suriye 'de ne yapıyor olabilir ?
    En büyük kanıtımız ise Sefter Taş 'ın ailesinin Sefter Taş 'ın kaçırılma haberine günlerce sessiz kalması ve haberinin yapılmamasıyla birlikte Fethi Şahin 'in Işidçi olduğunun ortaya çıkarılmasıdır.
    Dikkat ederseniz videoda "Doğum yerim Konya" diyor. işte profil ve o kişi mi diyede bakın:
    https://www.facebook.com/fethi.sahin1
    Bir diğer husus ise işid militanların kullandıkları silah ve materyaller dikkat ederseniz tertemiz son model M4 Assaultlar ellerinde eldivenleri şapkaları kıyafetleri tertemiz. Orası savaş bölgesi değil mi nasıl bu kadar temiz kalabildiniz ?
    Yakılan askerlerin kamuflajlarına ise dikkatli bakarsanız tertemiz.
    Bu adamlar esir değil mi ? Esir adamların nasıl tertemiz kamuflajları olabiliyor ? Ayrıca bu askerler görevdeyken kaçırılmadı mı kamuflajlarındaki cırtcırtlara ne oldu cırtcırtlar çıkarıldıysa da cırcırtların yerleri belli olması gerekiyor ince bir tür elyaftan yapılan cırtcırt yuvası diyebileceğimiz koyu yeşil bölgelerin olması gerekiyordu ??
    Bu işin altında ne yatıyor bilemiyorum fakat ortada çok tuhaf bir oyun dönüyor.

    Üsteki facebook profiline girin 2014 teki fotolarına bak videodaki kısımı yüzünü karşılaştırın emin olun ilk ardından hesabından yaptığı işid paylaşımlarını kontrol edip yorum atın araştırın dediğimi öyle atın yorumlarınızı... !
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      usta mal mısın cevap veriyoruz gelip aynı şeyleri yazıyosun hayır tamam dıbına koyim inanmak istemiyo olabilirsiniz de bu kadar da gerçeklerden kaçılmaz aq
      ···
    2. 2.
      +1
      videoda konya doğumluyum diyor. Gerçekte ÇUMRA doğumlu, o da konyaya bağlı zaten. Facebook profili Fethi Şahine ait, o konuda şüphe yok.
      ···
    3. 3.
      0
      Bunu mahluklardaki bir yorumdan kopyala yapıştır yapmadıysan sen yazmışsın demektif
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster