/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +14 -1
    1 - yakma olayı ilk olarak Lübnan pilotuna yapıldı biliyor musun bilmiyorum ancak kimse videoya fake demedi hatta ulusal yas ilan edildi . belki onların ki gerçek bizim ki fakedir belkide değildir . Şimdi lubnanlı pilotun yanma durumu ile bizim askerlerimizin yanması arasında hiç bir fark göremedim kurgu efekt vsvs tamamen aynı ... neden onların videosu fake değilde bizimki fake ? Iki tarafında yanma biçimi kararması kabarcik vsvs aynı .

    2 - diyelim ki fake ve onlar ölmedi . Neden bu gündeme düşmüyor neden iki asker isidin elinde denmiyor neden onları kurtarmak için Amerikalılar gibi seferber olmuyoruz tsk askerine gercekten böyle mi değer veriyor ?

    neden medyaya düşmüyor neden" pc muhendisleri bilir kişi raporuna göre idda yalandır" diye bile bi haber yok . Insanlar demez mi madem fake neden interneti yavaslatip etekleriniz tutuştu fake olduğuna dair haber yapsaniza demez mi ?

    Sizi bilmem ama medyanın durumuna bakıp video gerçek olması çıkarımında dahi bulunulabilir baksanıza ruh oldular direk haber yasağı getirildi niye getiriyorsun bre reis yalan yaw fake o fake neden etegin tutuştu .

    Bekliyorum adamsanız her soruya cevap verirsiniz
    ···
    1. 1.
      0
      Başlık aç kanka
      ···
    2. 2.
      0
      Aga adamın fake olduğuna dair dediklerinde mantıklı nedenler var ama dediğin gibi internetin yavaşlaması ve bir resmi açıklama gelmemesi beni işkillendirdi.
      ···
   tümünü göster