1. 1.
    -2
    Işid sempazitanları gelin bakalım bi. Şimdiden yok efendim biz kandırıldık bizi kumpasa getirdiler bizim duygularımızı sömürdüler falan demeyin.

    Evet akıl almaz, yürek yakan, delirten, gözlerimizden yaşlar akıtan bir hadise yaşandı 22.12.2016 da.

    Askerlerimizin diri diri yakılması... ve bize izlettirilmesi.

    Uzun zamandır sözlüğe girmiyorum nedenlerini en basit şekilde söylemem gerekirse yeni neslin aldığı şekli gördükçe soğudum bu sözlükten. Bunu nasıl gördün derseniz ufak ufak ayrıntılardan falan filan...

    Daha çok akıllanıp bir yerlere gelmesi gereken nesil resmen bizim gözlerimizin önünde eridi gitti. inci sözlükte ben bunu gördüm. Tabi bunun suçlusu siz değildiniz. Devlet eliyle yapılan algı operasyonları...

    içi boş neye inandığını neyi savunduğunu bilmeyen, Amacı yolu yordamı yaşam gayesi belirsiz gençler oluşturma politakasıyla açığa çıkan yeni altın nesil denilen kekozalar topluluğu bu sözlükte kendini yırtık dondan çıkan yannan gibi belirdi başımıza gelen bu elim hadiseyle ne alakası var şimdi bu olayın.

    Var kendimce var bir şeyler.
    saydığım özelliklere sahip bir tip tarafından böyle bir başlık açılmıştı

    haziran 2016 da

    http://www.imgim.com/9252incia2737292.png

    amacım kürt savunuculuğu değil. Kürt değilimde zira şuan için umurumda da değiller.

    http://www.imgim.com/3331incio9899810.png

    yapılan IŞiD sempazitanlığı bu ortamda yankı buldu... ve bu ışid sempazitanlığı yapıldı zamanda Türkiye ile ıişidin arasında bir şey yoktu diyenler çıkabilir. Işid yol kontrolü yapan 3 tane jandarmamızı öldürmüştü.

    http://www.imgim.com/6323incix1483995.png

    Nedense bu olay olunca bu saçma sapan başlık aklıma geldi ve sözlüğe giriş yaptım çünkü siz bu yeni Türkiye'nin görünen yeni ve karanlık yüzüsünüz 230 tane gereksiz boş oruspu cocuğu.

    Elin Hristiyanına gavur dersiniz ama sizin ülkenizde olacakları 6 yıl önceden tahmin eder.
    ···
   tümünü göster