/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +12 -1
    Selamın aleyküm yazacaklarıma başlamadan önce, Allah Kahhar ismi şerifiyle 2 Türk askerini diri yakan DAEŞ'i kahreylesin.

    ben kim miyim? ben hiçim. ben gölgeyim. ben içinizden biriyim aslında ben kimseyim.

    kader bu karşıma çok güçlü insanlar çıktı. siyasi askeri ve ekonomik olarak. bu insanlar öyle insanlar ki asla medya önünde olmadılar ama her zaman işlerin içinde oldular. bu ülke ve ümmeti kurtarmak adına uğraştılar. devletten bağımsız tamamıyla bu vatan toprağı için hakettiğimiz ve vaad edilen toprakları almaya, islamı tüm dünyada hakim kılmaya and içtiler.

    yazacaklarıma geçiyorum lütfen bu yazacaklarımı ciddiye alınız, arkadaş eş dostunuza yayınız ve yaymalarını isteyiniz.

    bildiğiniz üzere ülkemiz dört bir taraftan ateş çemberinde. komşularımızda kan gözyaşı vahşet savaş, içerde ve dışarda sayısız düşman. hepsinin tek amacı var islamın son kalesi ve en güçlü ordusunu yok etmek. amaç belli planlar yapıldı. engellemek bizim elimizde. biz bir şey yapmazsak Allah bize zafer vermez. lütfen sindirerek okuyun yazacaklarımı.

    geçenlerde rus büyükelçiye suikast düzenlendi. ondan öncesinde istanbul ve kayseride bombalar patlatıldı. bunların hepsi uyarıydı. bugün de suriye de 2 askerimiz yakıldıktan sonra bunları size anlatmak farz oldu. bu yapılanların hepsinin ortak bir amacı var. türkiyeyi dış politikalardan uzak tutup kendi içine odaklamak ve kendi içine odaklandığı anda her bir yandan sarıp düşürmek. birazdan okuyacaklarınız bizzat devlette gayrı resmi otorite sahibi olan bir abimden dinlediklerimdir. başlıyorum vesselam;
    ···
   tümünü göster