/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    0
    ey cahil pgiboz

    1) Çin, Japonya ve kuzey kore'nin %75 hatta daha fazlası ateisttir. Dini yoktur. Rusyanında %60 hristiyan %30 civarı ateisttir. isviçre finlandiyayıda saymıyorum. Dinin olmadığı toplum yapısı mümkün değil demişsin nasıl mümkün değil.

    2) Milliyetçilik saçmadır. Nerede doğduğunu seçemezsin. Ve bugun türkiyede hiç kimse tam anlamıyla türk değildir. Türkiye vatandaşları melezdir. Sen kendini saf türk mü sanıyorsun. az google kullan ve gerçek safkan türkleri nasıl biraz araştır.

    3) SSCB Komünizm'inde sovyet rusya neydi o zaman yerel komün müydü? ulan çok komiksin sen he :D Günümüzde Çin Halk Cumhuriyetide komünist anlayışla yönetiliyor ve buna kuzey koreyide ekle. Komünizmin olduğu yerde devlet olmaz diyen kafanı gibiyim.

    5) Aha buda son komünizm imkansız diyorsun ama turan daha gerçekci öyle mi :D biraz realist ve objektif ol amk çok komiksin he :D ulan senin yanında bi Azerbeycan var oda tam sayılmaz sen neyine turan kuruyorsun bi amerikanın bi rusyanın yalakalığını yapan bi kesim varken asıl en imkansızı turandır. Türkiye istiyince diğer devletlerde anında he yaw turan olsun mq Len diyordu zaten ki biz malesef ümmetçi toplumuz o yüzden boş hayallerle yaşama.
    ···
    1. 1.
      0
      Çin komünizmle yönetiliyordan sonrasını okumadım amk. Giydiğin adidas haşofmanlara, nike ayakkabılara bak bakalım hangi ülkede ki fabrikalarda üretilmiş?

      Önce ırkçılıkla milliyetçilik arasında ki farkı öğren. Safkan Türk olduğunu iddia eden yok zaten. Ama saf Türk kanı taşımıyor oluşumuz Türk olmadığımız anldıbına gelmiyor amk malı. Milleti oluşturan 8 temel vardır. Ve bu 8 temelin içinde kan yoktur. Milleti millet yapan en önemli unsur dil ve tarihtir.
      ···
    2. 2.
      0
      dıbına kodumun salagı savunduğun turancılığı bi araştır türk hissedenin türküm ben demediyle olmuyor o işler dıbına koydugum bi gibtir git ya kimle ne konuşuyorum milliyetçilikde aynı şekilde saçma amın cocugu almanyada doğup hristiyan olsan alman ırkı türk ırkından üstün diceksin gibtir git biraz bilgi edin çin kapitalist sisteme kurban gitsede devletin anayasasında komünizm rejimi yazıyor amın çocugu ikisi farklı şeyler önce söylenilmek isteneni anla ayrıyeyen o kadar madde içinden birine cevap verebilmende durumunu gösteriyor kalk git lol oyna
      ···
   tümünü göster