/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
http://www.newsbusters.or...lucifer.jpg?itok=Sa5uQGIf
  1. 1.
    +59 -4
    - Merlin
    Kral Arthur efsanesini küçük değiştirmelerle anlatan müthiş bir dizi, tavsiye ederim.

    - Lucifer
    Şeytan cennetten kovuldu ve sonsuza kadar cehennemi yönetmekle görevlendirildi. Ta ki bir geziye çıkmaya karar verene kadar...
    Cehennemi bırakıp Los Angeles'e gelen Lucifer Morningstar'ın maceraları. Başta kısa bir gezi olarak geldiği Los Angeles artık şeytanın evi oluyor. Müthiş bir dizi. Ara verdiler bi süreliğine ama dizi hala devam ediyor. Yaptığı binliklerle Lucifer'ı çok seveceksiniz.

    - Forever
    Tek sezonluk kısacık bir dizi. Ölümsüz bir adamın dünyadan bıkıp ölümü aramasını anlatıyor. Dizinin devam etmediğine çok üzülmüştüm. Süpper bir dizi.

    - Fringe
    Müthiş bir science fiction filmi. Bölümler birbiriyle tam bağlı değil, yani her bölüm ayrı bir film gibi başlarda ama en sonunda hepsi bağlanıyor. Walter Bishop gibi reyiz bir karakter vardır.

    - Once Upon a Time
    Bunu herkes sevmez ben de yeni izlemeye başladım ama güzel dizi. Masal kahramanlarının hafızalarının silinip gerçek dünyaya sürgün edilmesi anlatıyor.

    - Hanım'ın çiftliği
    Türkçe isteyen panpalar için ekledim. Entrika, aşk, ihanet hepsi var. Orhan Kemal'in unutulmaz kitabından uyarlanmıştır.

    edit: imla
    ···
   tümünü göster