/i/Tespit

  1. 1.
    +33 -3
    Ya kardesim senin entry de bahsettigin seylerin ne alakasi var? Dine saldiricam diye her yolu deniyosunuz. Turkiye her tipten adamin oldugu yer.Ne zamanki birlikte yasamayi ogreniriz o zaman biz de gelisiriz.(Hic sanmiyorum ama ... )
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Öncelikle güzel yorumun icin teşekkür ederim * Hep birlikte yaşamayı öğrenirsek güzel şeyler olacak buna bende inanıyorum. Amacım dine saldırmak değil olaya felsefik olarak bir tespit getirdim. Ne yazık ki üniversitede bilim değil cinsellik yarışıyor çünkü yıllarca abaza olarak yetişiyoruz bunu inkar etmek doğru olmaz değil mi?
      ···
    2. 2.
      0
      Ya haksiz degilsin. Millet eli gibinde dolasiyo. Buna lafim yok. Evet bir cok universitede cinsellik mevzusu daha on planda. Liseden mezun olanlarin ohohohohi universitede kizlar teklif ediyomus gibi umutlanmalari gercegi yansitiyo zaten. Anneden babadan degil de genclerin abaza olarak yetistikleri de cok acik.Ama ne yapalim burasi boyle zaten isteyen tatmin olabiliyo. Tatmin olamayanlar da hayatlarinin merkezine cinsellii koymasin o zaman ne diyeyim. insalarin aklindan cinselligi alamayiz ya
      ···
    3. 3.
      0
      Birlikte yaşamayı öğreniriz diyorsun hocam ama bugüne kadar birlikte yaşanmadı mı? Şuan yaşamıyor muyuz? Demek ki birlikte yaşayabiliyoruz. Bence birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bizimle aynı fikirde olmasada diğer insanlar fikir üretiyor aptalca bile olsa. Bu bile bir umut ve biz umudumuzu kaybetmemeliyiz. Birlikte güçlüyüz.
      ···
    4. 4.
      0
      kardeşim ben sadece ak partinin kendi içerisinde birlik olmasından bahsetmiyorum. Vatan sevgisi taşıyan tüm insanların birlik olmasından bahsediyorum. Yoksa meclis bile içinde daha düne kadar terörist barındırıyodu bu birlik miydi sence? 15 temmuzda bir olabileceğimiz gördük. Bunun neden sürekli olmadığından yakınıyorum ben.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster