/i/Bahis

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +7
    Şimdi sıra geldi alt üst ve kg olayında nasıl hareket etmemiz gerektiğine ..
    Şunu söylemek istiyorum beyler bu taktikleri öğrenirseniz bu işten "anladığını sandığınız " insanlardan farkınız kalmaz , onları büyütmeyin , bu işi öğrenin sadece.
    Bir maçın alt - üst - kg bahsine girmek için en önemli silahımız istatistik. Takımların geçmişte yaptığı maçlar , ve ligdeki son form grafiklerine bakarak bunu anlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken maçkolikten istatistikleri incelemek beyler , istatistikler %75 oranında faydalıdır.
    Fakat oran soruyorsanız , bir maçın alt oranı 1.40 , 1.45 ise bu seçeneği işaretlemeyin. Gelebilir fakat risklidir , aldığınız riske değmez beyler. Fakat üst oranı 1.40 1.35 olan maçlara istatistik de tutuyorsa rahatlıkla basın. Aynı şey kg seçeneği için de geçerli.
    Şimdi gelelim toplam gol sayısına. Beyler ufak bir püf nokta vereyim , genelde derbi maçlarına 2-3 gol oynamak mantıklıdır. Özellikle italyan derbileri 2-3 gol için harikadır. Yarınki inter - Lazio maçı için gözlemleyebiliriz bunu. O maç da sonuçlanınca editlerim. Sonra , 4-6 gol için bir püf noktası vereyim , bir maçın 4-6 gol seçeneği 2.05 ise %90 gelir beyler.
    Birazdan para kazandıran bazı " bilinmeyen takımlar " hakkında bilgi vericem.
    ···
   tümünü göster