/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +107 -7
    yaşadığım kötü bir anıyı anlatacağım.

    2009 yılı 7.sınıfa başlamıştım Türkçe öğretmenimiz çok sağlam bir karıydı, şöyle ki tüm veliler öğrencisinin bu karıdan ders almasını istiyordu. Her neyse gitmiştim okula takıntılı bir hoca ile karşılaşacağımı bilmeden. ilk dersimiz o hocaya idi, o kadar sert bir karıydı ki sınıfın en haylazları bile salak saçma hareketler yapamıyordu-zütleri yemiyordu hemde bir kadına karşı-.

    Tanışma faslı geçtikten bir kaç hafta sonra benden üç yaş büyük olan kuzenimle, akraba olduğumu öğrendi kadın ve öğrendiği andan itibaren bana garip davranmaya başladı. Kuzenim bunu gibti mi, zütüne bakarken yakalandı mı diye düşünmedim değil. Fakat kuzenim benden de oldukça başarılı bir öğrenci olduğu için bu fikri gibtir etmiştim. Neyse bu kadın her derste bana laf atmaya, ezmeye kalktı bende haksızlığa gelemezdim bir gün yine aynılarını yaparken patlamış ders içinde; hocam benden ne istiyorsunuz Allah aşkına? diyebildim.

    Türkçeci; T diyelim

    T: Kuzenin gibi başarılı olabilirsin mesela,
    B: Ben onun kadar olamam ki hocam?
    T: Nereden biliyorsun? Ahmak herif.

    Bu lafından sonra hayatımda ilk ve sanırım son kez yaptığım şeyi yaptım, aniden kalktım ve kapıyı çekip çıktım. Hoca tabii bununla kalmadı peşimden geldi. Müdüre huur bir karı vardı-zütünü gibeyim- ona zütürdü ikisi de sertçe konuştu benim derse geri dönmemi söylediler fakat iyi olmadığımı söyledim öyle böyle yırttım.

    ...
    Her neyse, günler geçiyordu millet benimle dalga geçiyordu-her Türkçe dersinde- yok işte "hoca sana taktı olum" "niye geldin knk derse hoca yine gibecek" takmıyordum, bünye alışmıştı

    Edit: devam edeceğim, kesinlikle bizzat yaşadığım anımdır. sarmadıysa entry'i kaldırabilirim ilk kez böyle uzun bir şeyler yazmaya çalışıyorum.
    ···
   tümünü göster