/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +433 -77
    Ankara'da bir sergide Rus büyükelçisine düzenlenen suikastten sonra yapılan iran - Türkiye - Rusya üçlü Dışişleri Bakanlığı görüşmeleri sırasında dikkat çeken bir şey vardı. Fotoğrafta görüldüğü üzere sağdaki iran'lı koruma polisi soldaki Türk koruma polisinden toplantı boyunca gözünü ayırmadı.

    Gördüğünüz gibi sevgili incici panpalarım. 14 yılda liyakat sistemini hiçe sayıp, Fethullah'ın F'sini bile duyar duymaz askeriyeye, emniyete, memuriyete, devletin bilimum işçi kadrolarına, çalınmış sorularla diğer tüm deli gibi sınavlara çalışanların haklarını yiyerek adamlarını kadrolaştırdılar. Sonra araya para girdi ters döndü yan yattı çamura battı derken, sırf itibar zedelensin diye bile bir emirle Rus büyükelçisi kameralar önünde bir Türk polisi tarafından vuruldu. Ve Fetö ile alakası ortaya çıktı.

    Eskiden ordumuz dünyanın parmakla gösterilen ordularının başında gelirken, şimdi dünya bize kıçıyla gülüyor. 14 yılda gelinen nokta işte bu kıçı kırık iran polisinin polisimize (kendi açısından da malesef ki haklı olarak) yaptığı bu muamelede açıkça ortada.

    Ortadoğu'da islam Birliği Liderliği projesi çökmüştür arkadaşlar, laiklik ve Cumhuriyet küllerinden yeniden doğmalıdır, bu da ancak sizin gibi genç jenerasyonun kuzen gibmekten başka daha faydalı işlere yarayabileceğinizin farkına varmasında yatıyor..

    Edit : iran polisine kızan fazla duygusal panpalarım için bu edit. iran'la ezelden beri anlaşamıyoruz bu bir gerçek. Belki de o polis olayı biraz abartarak spekülatif davranmış ta olabilir. Ancak bizim asıl düşünmemiz gereken öncelikle bize bu tabloyu yaşatmalarına izin verenlerdir. Önce bunun üzerine şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım. Yoksa gibmişim iran polisini..

    Edit 2: Çugulayan kayıtsız şartsız biatçı çomarlara bu lafım. Ulan utanmasanız bunlar yanlış, fetö'yü cehape besledi büyüttü, reis temizliyor diyeceksiniz nerdeyse. Hadi hadi deyin de rahatlayın bari. Bizde sizin için beslediğimiz o %2'lik umudumuzu da atalım klozete üstüne de sifon çekelim olsun bitsin.!!
    ···
   tümünü göster