/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -2
    Hacı kusura bakma gözüm hep sevdiğin kızda kalıyodu en sonunda dayanamadım bu da oldu onu gibtim
    .
    Yalnız varyaaa sevdiğin kızın amı kaymak gibiymiş hacı . Kusura kalma da yalamadan da edemedim. Önce dil attım ama çok sürmedi . Bir ıslandı bir ıslandı Hemen çıkarıp yannanımı sapladım. Gözlerim döndü zevkten. Anlatamam...

    O zaten yatağı bir tutuşu var. Beni belimden tuttu çekti bacaklarını belime doladı. Lapps Lappss Lapps nasıl tatlı inliyoo. Oyy allahımmm .

    Nerden buluyon böyle kevaşeleri hacı. 1 tur binerim diye bekliyodum da o kadar hoşuna gitmişki benimki huurnun donu topladım gidicem yapıştı gibime bırakmıyo. 1 kere daha 1 kere daha dedim müptela mı oldun dıbını dağıttığımının huursu !!

    Zorlana donu sıyırdı zaten daha sıyırmasıyla benimki dikeldi yüzüne çarpınca Havada kaptı yeminlen. Dedi Axe dan bi tak olmaz. Seninki 7 mi 8 cm miymiş neymiş AHAHAHAHAH !!!

    Dedi bu gece kal nolur !! Dedim senin için bir gece değil hergece kalırım aşkım.
    Yapııştım dudaklarına ateş len kız ateş ateşş parçası !!!

    Nasıl gibiyom aldım kucağa 3 lü çektirdim. Bütün gece saksafon çaldı aq.

    Kusura bakma panps. Kendimi tutamadım içine boşaldım. Kız muhtemelen sana söyleyemicek içinde uhte olarak kalıcak ona kötü davranma tamammı .iyi bir kız o , benim için çocuğa bakıver. Ne de olsa 7- 8 cm le istesende çocuk yapamazsın sen al sana havadan çocuk AHAHAHAHAH

    Göklerden gelen bir karar var ahanda al sana havadan çocuk tıpkı senin gibi adssfsdfdsd

    Sevgiline EDiTtim : (bkz: Axe Man)

    Sevgilisine Edittim 2 : isteyenler rezzlesin devdıbını anlatam beyler
    ···
   tümünü göster