/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +47
    eve girdim kıyafetleri giyindim pc ye girdim o karttaki lere teşekkür mesajı attım adamlar hemen geri döndü sanki benden mesaj bekliyormuş gibi daha sonra yeni arkadaşım ile buluşmak için numarasını aldım gerçek anlamda aradım onu açınca nickimi söyleyince sesi titredi. buluşmayı kabul etti fakat akşama doğru. hemen bloglara girdim okurken bir kızın mesajını gördüm ismi adriana dünkü kızmı diye baktım değildi.

    A: seninle görüşmeyi talep ediyorum
    B: olur türkiyedeyim
    A: bende bu sabah geldim
    B: hangi şehirdesin
    A: capital ankara
    B: tamam adresime gelebilirsin
    A: çok sağol mesajıma cevap verdiğin için
    B: önemli değil

    profiline baktım 18 yaşında umut verici yazıyordu şaşırdım biraz sıra dışı tarza sahip bir kızdı kızın nereli olduğuna baktım amerika vatandaşlığı ve rusya vatandaşlığı vardı. kızın kişisel bilgilerine baktım amerikada yaşadığını öğrenci olduğunu işinin olmadığının bağış miktarının 10 bin dolar olduğunu bildiği diller arasında rusça ingilizce türkçe ve farsça yazıyordu. sigaramı yaktım dolarları kenara koyup üstümü değiştirdim. hediye gelen eşofman takımını giyindim kutuların içinde bilet çıkmıştı ona baktım..

    konser biletiydi los angelas ta nicki minaj konser biletiydi bunu satsam çok para kırarım okulda diye düşündüm
    kapı çaldı içeri 175 boylarında sarışın mavi gözlü beyaz tenli bir kız girdi türkçe selam verdi valizi yoktu sanki günü birlik gelmiş gibiydi kanepeye oturdu.
    ···
   tümünü göster