/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +76 -1
    yılbaşı etkinlikleri vardı bir çam ağacım vardı hediye koyuyordu herkes çam ağacındaki envantere baktım telefondan tutun anahtar koyana kadar kimi ise sadece mesaj bırakmış bunlar sembolik şeydir diye düşündüm. geri sayım başladı 3 2 1 0 yeni umutlar yazdım ekran sarı renge döndü altın sarısı gibiydi .

    sigaramı yaktım sigaram bitince sabaha kadar online oyun oynamak için pc ye oturdum ama sıkılmıştım blogda gezerken bir oyun sitesi gördüm açtım basitti oyun 2 butonlu 2 boyutlu bir oyundu amacın yakalanmadan para dolu sandığa ulaşmaktı ilk denememde başaramadım fakat 2. denememde odaya kadar girdim..

    oyun 3 d ye geçti üç boyutlu gözlük lazım bana dedim gece dışarı çıktım çılgınlar gibi teknoloji mağazası arıyordum bir yer buldum kapalı kapıda bir çocuk vardı onunla konuştum bana getirebileceğini söyledi .. parası karşılığında tabi onu bekledim gerçekten getirdi 40 lira verdim çiftine eve gittim pcye oturdum gözlüğümü taktım.

    o canlı yayın olan odadayım gerçekten karakteri hareket ettirdikçe yeni kişileri görmeye başladım 666 yazan kapıdan girdim içerde 13 yazılı bir odaya girdim o odada ki oyuncu karakterleri görünce biraz şaşırdım o kadar kişinin amacı neden orda bulunmaktı çözemedim..

    saçı sarı olan gri olan hatta yeşil olan kadın karakterler vardı birisi ile sohbet butonuna bastım selam yazdım.
    ···
   tümünü göster