/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +76 -2
    yatmaktan vaz geçtim kutlamaları tv den izleyim biraz dedim telefonuma bir mesaj geldi 10 gb internet paketi hattınıza tanımlanmıştır. vay amk ceylan sen ne kadar zengin kızsın dedim.

    arkasından bir mesaj daha: değerli aile üyem sana internet paketi yolladım senden ricam şu resimdeki arkadaşlarla buluşunca onlara selam söyle yeni umutlar..

    lan resme baktım 2 tane erkek birinin sakalları benim ile aynı nerde bulacam ben onu dedim kutlamaları izlerken bir mesaj daha geldi.. şuan canlı yayındasın bizlere el salla ..

    lan pcye girdim ki gerçektende canlı yayındayım biri kamerama ve bilgisayarıma girmiş sadece ama sadece benim konuşmamı istiyordu kendimi ünlü hissettim bir an el kaldırıp ingilizce.

    ailemize ve yeni umutlara dedim canlı yayında birden rakamlar fırladı aslında izleyen kişi sayısı sanıyordum meğersem yardımlaşma adı altında bir canlı yayın kanalıymış çok geç farkettim 250 bin $ oha lan dedim bu kadar para 13 sn. de mi kazandım şimdi ne yapmam lazım diye düşündüm..

    pramit içinde bakıyorum dünyaya en alt tabakada ismim var seviye atlamak için yeni görevin var yazısı dikkatimi çekti saate baktım 22.59 du gerçekten değişen bir şeyler olacağından emin olmaya başladım
    ···
   tümünü göster