/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9
    Onca şehit verip, 1,2 gün yas ilan edilip sonra ardından tüm o ölen insanların unutulması. Kınamak için kınayıp 1 hafta sonra eğlenip, programlarına devam eden kanallar çok komik geliyor. Hele o siyasetçilerin kendi çıkarları uğruna üzülüp kınamalar yağdırıp ardından gene AKP-CHP-MHP kavgasına dönmeleri çok zoruma gidiyor.

    Onun yerine bu olaylara bi son verilse? Düşünsek bir diğer ülkelerde bu tür saldırılar bu sıklıkla niye olmuyor diye. Veya hutta başımızda ki devlet kendi çıkarlarını değilde halkının güvenliğini düşünse?

    Güvelik önemleri artılırsa sadece polisler şehir giriş çıkırlarına sadece koyulmak için koyulmasa?

    Bu olay sadece bu sene olan olaylar değil 50 yıldan beri vardı bu olaylar. Sağcı, Solcu diye bölündük. Milliyetçi, komünist diye bölündük. Türk, Kürt diye bölündük. Muhafazakarlar laikler diye bölündük. Ama halbu ki bir türlü birlik, kardeş olamadık.

    Bizim ecdadımız bile feth ettiği yerlerde ki ırklarla bir arada huzur içinde yaşarken, biz koca ülkeye sığamadık. Yazıklar olsun bize.

    Tüm dış devletler böyle oldukça bize gülüyorlar ve seviniyorlar.

    Biz yapboz parçaları gibi odanın her bir yanına dağıldık, bizi birleştiremediler.

    Bu böyle sürdükçe, ayrımlaştırdıkça insanları, ırkçılık olsun, dış görünüşüyle olsuni düşüncesiyle olsun insanları, halkımızı ayırıcaksak biz böyle daha çok şehit veririz. Hepimiz bu ülkenin vatandışıysak,bu ülkenin havasını soluyor, ekmeğini yiyorsak, bu ülke hepimizindir.Ve bu ülke bölünmenin sınırına kadar gelmişken. Hepimiz taşın altına elimizi koyup birşeyler yapmalıyız.

    Saygı ve sevgilerimle..
    ···
   tümünü göster