/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +429 -13
    Beyler aklımda bir fikir var.Öncelikle sizden istediğim eğer bu fikri kabul ediyor ve onaylıyorsanız bu entry e benzer bir mesajı bütün moderatorlere atmanız.

    Arkadaşlar , bütün gün burada gibko gibko vakit geçiriyoruz.Çoğumuz öldükten sonra bu dünyada hatırlanmayacak bile.Size önerim gelin bir belediye ile görüşüp , arazi tahsisi isteyelim ve aramızda topladığımız para ile o araziyi yeşillendirelim.

    Arazi alma konusunda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.Olayı siyasete saptırmadan söylemek isterim ki Bursa da Chp li bir belediyede ikametgah ediyorum , başkanımız çok ponçik , bize temsili bile olsa araziyi sağlar.Ayrıca Serkan inci ve tayfası sürekli Olay Tv de programa çıkıyor , sürekli Bursa ile temas halinde yani proje çok kolay gerçekleştirilebilir.

    Projede gönlünden geçen 1 tl koyar gönlünden geçen 100 tl.Bir zeytin ağacı diksek bile kardır gençler.Lütfen bu projeyi hayata geçirelim.

    Sizden dileğim şuku veya entry girme yolu ile bu başlığı trende çıkarmanız.O zaman moderatorlerin gözüne girebiliriz ve bu dünyaya imza atabiliriz.

    Hadi arkadaşlar , başarabiliriz.

    edit : arkadaşlar teşekkürler yardımınız için 20-30 kişi maddi yardımda bulunurum diyor , sayı 100 lere bile ulaşır bu iş ciddiye binerse.sizden ricam işin giblenmesi için butun moderatorlere mesaj atmanız.böylece gibe gibe ilgileneceklerdir.tek başımıza da yapabiliriz diyen arkadaşlar olmuş , yönetim-halk :D el ele yapma fikrine daha sıcak bakıyorum.hem serkan inci nin adı biraz da olsa bizi öne çıkarabilir medyada olsun , bürokraside olsun

    edit:neden istanbul diye soran panpalarım olmuş fırsatı bulunan arkadaşlar aralarında örgütlenip istanbulda da böyle bir projeye imza atabilirler.ben bulunduğum yerden ötürü bursa dedim.sözlüğün bursada da etkin olduğunu biliyoruz.ayrıca uludağ sözlük de bize destek çıkabilir.

    edit: arkadaşlar fazla sayıda mesaj geliyor ve ben bu konuda çok memnunum.telefonla görüşelim diyenler oluyor, işi ciddiye bindirmek istiyorum ki hedef bu zaten.ama bize babalık yapacak bir admin veya kamusal olarak bir yetkinliği olmayan biri olmadıkça örgütlenemeyiz.örgütlenmenin ilk aşaması lider.başlığı ben açtım diye lider ben olacağım diye bir şey yok.dediğim üzere bize yetkili bir kişi gerek.

    edit : uludağ üniversitesinde okumaktayım haftada 3-4 gün okuldayım fırsatı olanlarla görüşebiliriz.

    BKZ :
    http://incisozluk.com.tr/...n-projesi-whatsapp-grubu/
    http://incisozluk.com.tr/...n-projesi-whatsapp-grubu/
    http://incisozluk.com.tr/...n-projesi-whatsapp-grubu/
    ···
   tümünü göster