/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 676.
    +14
    Hemen kendime internet aracılığı ile uçak bileti satın aldım. Bilet bulmak çok zor oldu ama bir şekilde başardım. istanbula indiğimde ilk işim onu aramak oldu. Beni beklediğini ve bulunduğu yeri söyledi. Birkoşu oraya gittim. Karşılaştığımızda sanki beni huurlarla bastığı geceyi unutmuş, Beni izmirden gibtirettiği geceyi unutmuş, herşey tekrardan başlıyormuş gibi geldi sımsıkı sarıldı. Olan biten olayları anlattı. Annesinin sadece istanbulda bulunduğunu öğrenmiş. Onu bulmaya çalışacağını gerekirse herşeyi yapacağını söyledi. Yüzün baktığımda onu bir o kadar heyecanlı bir o kadarda tedirgin gördüm. Geçecekti dıbına koyim herşeyi bitirecektik. O annesini bulacaktı, babasının yanına da bundan sonra hiç dönmeyecekti.

    Bana gelince, istanbula gelir gelmez babama haber vermedim hiç, haber vermeyi de düşünmüyordum. Varsın beni tatilde sansın. Şimdi film gibi uzun hikayemi birde ona mı anlatacaktım.. Zamanı gelince illaki olan bitenden haberi olacaktı ama şimdi zamanı değildi.

    Bodrumda yapmayı düşünüp yapamadığım ev tutma faslını istanbul'da gerçekleştirdim. Babama gelince ne zaman arayıp sorarsa çeşitli yalanlar söyleyip bodrumda olduğumu söylemeye devam ettim.
    ···
   tümünü göster