/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -3
    Olay başıma gectiğimiz yaz geldi. Malum tatil için izmirdeyim. Dayımın da dükkânı var burda boş vaktimde burda duruyorum yardım falan ediyom.

    Konuya döneyim en iyisi. Dün gece içerken biraz fazla kaçırdım. Çardakta uyuya kalmışım. Sabah da güneşin yüzüme vurmasıyla uyandım Akşam üstü saat 6 gibi bi uyumuşum iki saat önce uyandım. Bi baktım cugaram dükkânda. Giderim hem sigaramı içerim hemde dükkânı kapatıp hava alanına gideriz dedim. Neyse kapının önünde içiyom 4 tane bayanımsı varlık geldi. ikisinin gulnur karakuzudan arda kalan yanı yok. ikiside pala amca gibi. Zaten giderken birinin ayağına baktım ben 44 giyiyorum bununki de rahat 40 var. içimden yalan dıbına koyim, bura ya izmir değil yada bunlar izmir kızı değil. Bu amk kezolarının elinde 5 lira var. Dondurma alacaklar. Bana dolabı açtırdılar iki saat baktılar baktılar. En son meybuz alacaklar ikisi buz parmak aldı teki 2 tane kırmalı buz aldı. En sona grubun lideri olduğunu anladığım burnu dikim havalı kaldı.

    k:kız pp:ben Bana dönüp

    k: bardakda buz yokmu dedi

    pp: yok onlardan satmıyoruz dedim

    k: burası nasıl bakkal ya nasıl olmaz onların yalaması çok iyi oluyordu dedi ve bana pası almıştı gol atmam gerekiyordu. hemen burada okuduğum (bkz: ee55) panpamım verdiği ayardan güç alarak işaret parmaklarımı ve baş parmaklarını birleştirdim ve yapıştırdım cevabı kalın var bunlarında yalaması iyi oluyor. Hem büyük oluyor hem de yala yala bitmiyor dedim. ve gölü attım. O sırada arkadan mr saik sacalara rakataka çalmaya başladı karşı komşu yavuz abinin kaynanası elektrik direğinden stripdiz yaparak aşağıya inmeye başladı cips çalmaya çalışıp patakladığım çocuklar önümde secde etti sokaktakiler birbirlerine kucak dansı yaparak beni omuzlarına aldılar dayım dükkanın tapusunu bana devretti.

    buda böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster