/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Hepinizin her gun en az bir tanesine rast geldigi ve anlamlandiramadigi o garip davranisli insan turunun , Turkiye yi yoneten gizli bir ogrute mensup olabilecegine hic ihtimal verdiniz mi?

    iste bugun bu baslikta her sey desifre olacak!

    Tahminlere gore orgut 2002 den beri faaliyette. Ozellikle karargah merkezleri olan kiraathanelerde, imam hatiplerde bu orgute mensup olanlara rast gelebilirsiniz.

    imam hatipler neden cogaliyor saniyordunuz!

    iki adet comarin birbirini tanimasi uzun surmez. Once biri karsisindakinin anti orgut olan Cehapiminati den olup olmadigini, 'Yav memleket ne guzel yukseliyor' sohbet girisiyle yoklarlar. Eger karsisindaki' He yav Allah sayin cumhurbaskanimiz ve basbakanimizdan razi olsun!' mesajini duydugu anda gulumseyip, agir bir sohbete daliyorlar.

    izlediginiz televizyonlarda , okudugunuz gazetelerde onlar var. Ozellikle AHaberden subliminal mesajlari veriyorlar. Her 30 karede bir erdoganin resmini gostererek beyninizi istedikleri mesajlarla dolduruyorlar. Sabah kestesinden ise surmansetleri tersten okudugunuzda ERDOGAN yazdigini gorursunuz!

    Hem neden Ahaber bu kadar izleniyor saniyordunuz! iste bu yuzden!

    Peki bu orgute mensup olanlar neden bu sekilde davraniyor, neden baska bir yerde bulunamiyor?

    Asiri gizli bir sekilde dagitilan makarnalari dusnun. Bunlarin icinde normal makarna mi var saniyordunuz! Makarnanin icinde Hulogmai maddesi %30 oraninda bulunur. Ve devlet makarnayi bir anda keser. Eger orgutte kalmaya dair yemin alirsa, sinirsiz makarna ve de en guzelinden komur vermeyi teklif eder.

    iste bu yuzden davranislari tuhaf!

    Hatta arada bir toplanlip cilgin makarna partileri dahi veririler. Bu partilerde 3 lu grup makarna pisirme dahi yaparlar. Hepinizin televizyonda izledigi o unlu comarlar , buyuk sirket sahipleri kendi hemcinsleriyle cilginca makarna yer! Evet, hemcinsleriyle!

    Peki ne yapacagiz? Eger bu bahsettigim davranislarda bulunan biri varsa sakın konusmayin, tartismayin! Yoksa agiz kokusuyla ve iki cumleyi altmis kere tekrarlamasiyla sizi bayiltip, zorla makarna yedirebilir. Eger konusmaya kalkisirsa kalkip uzaklasin veya agzina kurekle vurun!

    Artik uyanma vaktiniz geldi.

    Comarrimunati her yerde.
    ···
   tümünü göster