1. 1.
    +23 -2
    http://gazetemanifesto.co...ads/2016/08/harbiyeli.jpg

    Böyle birşey artık kalmadı beyler biliyorsunuz değil mi ? Ordu'yu mahfettiler ağzında laf olan ama beyni olmayan insanlar bile harbiyeli olmayı düşük görüyorlar..

    Bir örnek..
    Biliyosunuzdur darbeden sonra okullar kapandı şimdi ise MSÜ'ne bağlanarak ara sınıf öğrenci alımı olacak bende okuduğum üniversiteyi bırakıp gitmeyi düşünüyorum..

    Aklı selim bir akrabam 3 yılda anca üniversite tutturan, okulu 7 yılda bitiren dil bilmeyen, akşamları tek hobisi kahvede 101 atmak olan bir şahış bu.. Neymiş efendim ordunun kalitesi düşmüş ulan tamam zedeledilerde tekrar orduyu ayağa kaldırmak senin benim elimde, herif bide harbiyelileri aşşağılıyor sabahdan akşama kadar hamal gibi 4 yıl geçiyormuş

    ... Ulan bre andaval sen 3 yılda okul tutturan 7 yılda bitiren ingilizceyi bırak Türkçe konuşamayan bir andavalsın o aşşağıladığın Harbiyeli ise 4 yılda Türkiye Cumhuriyetinin sayılı üniversitelerinden bile daha iyi donanımda olacak gerek sivil yaşam gerekse askeri yaşam çift diploması olacak ingilizcenin yanında 1 dil kesin öğrenecek sen her yaz zütünü büyürken o menteşede kampa gidecek, toplu askeri örgütlerle birlikte olacak devletin üst kademelerinde yer alacak..
    ···
   tümünü göster