/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +543 -41
    Evet beyler bu başlıkta inci sözlüğün en yalancı, en kolpa, en muallak ama en iyi kaleme sahip 3 yazarını açıklayacağım.

    1 NUMARA ENASFE

    Bana kalırsa kitleleri hipnoz etme ve yalanina inandırmakta bu adamın üzerine yok beyler. Adam bi başlığında yakışıklı 190 cm boy, bir başlığında ise tipsiz 53 kilo, 165 cm bi adam olabiliyor. Başlıkları genelde çok akıcı ve güzel oluyor. Başlığın sonuna gelip o "ENASFE" nickini görünce ise büyük bir hayal kırıklığı yaratabiliyor insanın üzerine.

    Özetle senin ben zütünu gibeyim.

    2 NUMARA FERES

    Bazılarımızın deyimiyle "cinci ferres".
    Sözlüğün en iyi cin hikayeleri yazan bi o kadarda en kaşar yazarlarındadır. Hikayelerine muhteşem bir başlangıç yapar. Hikayenin en güzel kısmında "beyler devam edersem anamı gibecekler" diyip hikayeyi yarım bırakarak kaçar gider.
    Rivayete göre yakın çevresine cinlerle cinsel temasa girdiğini söylemektedir.

    Özetle hevesle okuduğum o hikayeler tek tek zütüne girsin.

    3 NUMARA BRiCCi 1979

    Sözlüğün şu anda en çok ve en uzun metrajlı sallama hikaye yazan yazarıdır. hikayelerini çoğu birbirine benzemekle beraber, Ankara çevresinde geçmekte, hikayelerinin çoğunda 21 yaşında rakı seven bir bin olmaktadır. Hikayelerinin uzunluğu şukuya bağlı değişir. Konular genelde aynı olmakla beraber bi müddet sonra sıkmaktadır.

    Özetle yeter amk

    OKUDUĞUNUZ iÇiN TEŞEKKÜRLER SAYGILAR EFENiM

    Edit : beyler 7deliklitokmak falan yazmışsınız da ben o huur evladını yazar kriteri olarak bile görmüyorum. Anasını gibtirtmeyi seven bi picten başka bişey değil.
    ···
   tümünü göster