/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
  1. 1.
    +76 -9
    Biliyorsunuz ki hızlı ve öfkeli 8'in fragmanı verildi. Daha sonra bu fragmanın türkçe dublajıda verildi hatta youtube'de trend listesinde 1. sıradaydı yanlış hatırlamıyorsam. Her neyse, film hakkında ne düşünüyorsunuz? Saçmalamadılar mı sizce de? Paul Walker'ın ekgibliği hissedilmiyor mu? Fragman çok aksiyon doluydu tamam kabul ama ilk başta Letty'nin ihanet etmesi, şimdi ise Dom'un ailesine/ekibine ihanet etmesi. Eski hızlı ve öfkeli keyfi yok artık bunu sizde hissediyor musunuz? Heralde artık serinin 9. filminde de Roman(siyahi, ekibin sempatik karakteri) falan ihanet eder. Asıl senaryodan sıyrıldıklarını, artık iyice saçmaladıklarını düşünüyorum. Çok fazla teknolojik alet var, tanklar araçlar olağanüstü sistemler. Çok aksiyon dolu, sürükleyici bir film serisi kabul, 7'yide izledim hatta ve beğendim ama çok imkansız durumlar yer alıyor filmde. Emek var belli, üstelik çok olağanüstü sahneler olduğu için çekimleri de kim bilir ne kadar zor ve uğraştırıcıdır. Artık Brayn Okanır da yok yani Paul Walker yok. Hızlı ve öfkeli 8 hakkında ne düşünüyorsunuz, fikirleriniz neler? Filmi izleyecek misiniz? harcanan paraya ve zamana değer mi? fikirlerinizi paylaşın kardeşler buyrun, eleştirilerime katılan katılmayan var mı merak ediyorum sizinde bu konu hakkında ki görüşlerinizi.
    Ek olarak: Eski keyfi vermeyeceğinden eminim ama bende izleyeceğim her ne kadar eleştirsem de. Sadece fikirlerimi beyan edip eleştirmek istedim. Farkında olun yani artık hızlı ve öfkeli eskisi gibi değil, yeni bir hızlı ve öfkeli dönemi var gibi sanki.
    Bu arada hızlı ve öfkeli serisinin fanatiklerindenim. Hiçbir serisini kaçırmadım. Oldukça zevkliydi eskiden, hala izlemeyenler varsa 1. serisinden başlasınlar. Tokyo drift zamanları falan, efsaneydi.

    En sevdiğim favori karakterim: Roman Pearce tabii ki de. Bu siyahi adamın şakaları, hareketleri falan hızlı ve öfkeliyi izleme sebebim olmuştur her zaman.

    Fragman linki: https://www.youtube.com/watch?v=sjUReWSi-Bc

    Edit: Yazım hataları
    Edit2: eklemeler
    ···
   tümünü göster