/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +435 -35
    Yaş kemale erdi dostlarım. Çoğunuzun abisi bazılarınızın ise kardeşiyim. Yıllardır edindiğim gözlemler sonucu biz inci sözlük erkeklerine özellikle de genç kardeşlerimize bazı önerilerim var. Sonrasında pişmanlık yaşamak istemeyen kardeşlerim buyursun.

    1- Öpüşmeyi bilen kızdan kesin ve kesin uzak duruyoruz.

    Neden: Böyle kızlar gösterip vermeyen diye tabir edilen kesimdendir. Tokmaklanmamıştır ancak %90 vücudunda yalanmadık bölge de kalmamıştır.

    2- Bilimum tüm sosyal medya hesaplarında sadece yüz kısmının fotoğrafı olan kızlarla olmaz.

    Neden: Vücuduna güvenmiyordur. Bunun nedeni fazla kiloları yada boyunun kısa olmasıdır. Sexapalitesini azaltacağı için kendilerini gizler böyle kızlar.

    3- Sadece akranları paylaşıyor diye gündemdeki olaylardan kendisine pay çıkarmak için paylaşım yapıp, kendincr duyar kasan kızlardan uzak duruyoruz.

    Neden: iki yüzlü ve ilgi huursu olduğunun en net kanıtıdır. Çünkü eğer kendisine bu durumlardan pay çıkarmazsa çevresi tarafından aşağılanacığını ve dışlanacağını düşünür. Sırf çıkarları uğruna paylaşımlarda bulunur.

    4- Çabuk yanaşan veya çabuk ikna olan kadınlardan uzak duruyoruz. Hayatımızı heba etmesine izin vermiyoruz.

    Neden: Kadınlar kendilerini üstün gören varlıklardır. Her zaman iplerin kendisinde olmasını isterler bu yüzden naz yapma durumu söz konusudur. Çabuk elde edilemeyen olmak isterler. Sizin ona olan sevginizi ölçmek isterler. Eğer size hemen ısınmışsa ve çabucak ikna olabilecek biriyse emin olun sizden önce 3 yada 4 kişi daha bu kızı ikna etmiştir.

    5- Normalde arayıp sormayan fakat bir süre sonra mesaj atıp hal hatır soran kızlardan uzak durup hayat kalitemizi yüksek tutuyoruz.

    Neden: Ya işi düşmüştür ya ilgi bekleyip egosunu tatmin edecektir ya da sizi (kendi tabiriyle) cepte tutmak istiyordur. O cebin içinde en az 5 kişi daha var olduğunu unutma dostum. Eğer o cebe girersen yalnız kalmazsın seni diğerleriyle boynuzlama partisine davet eder böyle kadınlar.

    6- Buluştuğunuzda çevredeki mağazalardan bir şey beğenip bunu sizi ima eden, o an almasanız bile sonraki zamanlarda almanız için alttan bilgi pompalayan kadınlar.

    Neden: Sizi mali bir araç olarak görüyordur. Omun bilimum tüm ihtiyaçlarını karşılamanızı bekler. Büyük ihtimalle ilk buluşmada hesaba ortak olmak ister. Bunun nedeni de sanki ilişkinizde her durumda ortak olacakmışsınız havası yaratıp sizi tabiri caizse kendisine köpek etmektir.

    7- Üniversitede her sosyal medya grubunda olan, kültürel sportif gibi okul kulüplerinin çoğuna üye olan kadınlar.

    Neden: Ya arkadaş çevresi kazanmak istiyordur ya da havalı gözükmek için bunları yapıyordur. Arkadaş çevresi genişledikçe kendini bulunmaz hint kumaşı sanacaktır. Çünkü etrafındaki saf masumca seven delikanlılarla birlikte çakal ,abaza ,huur çocuğu gibi ünvanları elde etmiş erkeklerinde onun hep peşinden koşmasını istemektedir.

    8- Evinize ilk çağırmanızda hemen gelen kadınlar.

    Neden: Aslında çok basit bir nedenç var çünkü çağırılan eve gitmeye alışmıştır böyleleri. Şehirde kaybolursanız bu kızlara adres sorabilirsiniz. Çünkü şehirdeki çoğu evi gezmiştir. Çevreye hakimdir. Size kolaylıkla yol tarifi yapar.

    9- Çok ama çok güzel olduğunu düşündüğünüz kızlar.

    Neden: Aslında iki nedeni var. Birinci olarak estetik güzeli yada makyaj güzelidir. ikincisi ise kendini üstün görüp sizi reddeder. Duygularınıza önem vermez.

    10- Bir yerlere takılmaya gittiğinizde ya da başbaşa kaldığınızda size dokunan kadınlardan kesinlikle uzak durun.

    Neden: Kendinç tatmin etme isteğinin yanında sizi bir basit makine gibi görür. Ya da kullan at tıraş bıçağı gibi görür. işini halleder ve sizi oracıkta dımdızlak bırakır. Siz de o size dokundukça size aşık olduğunu düşünürsünüz. O kadın da zaten bunu ister. Çünkü sizi köpek etmek ister.

    SAYGILAR VE SEVGiLERiMLE SAYGIDEĞER iNCi SÖZLÜK AHALiSi...

    EDiT: Gerek pm den gerekse altta attığınız entryler sonucunda size daha çok yol göstermesi için yeni bir başlık hazırlığındayım beyler. Konusu kadın pgibolojisi ve onların zaafları. Emin olabilirsiniz sizi şu an ki halinizden daha iyi bir hale getirecek bilgiler hazırlanıyor. Hayatımdan kesitlerle anlatacağım daha somut olması için. Kendinize iyi bakın...
    ···
   tümünü göster