/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +3
    Bi süre yaladıktan sonra boşalma vaktim geldi aşkım dedi. Amacim ikimizde ayni anda bosaltmakti. Misyoner pozisyone geçtik tekrar dudaklarını öpmeye ve bal kutusundan sokmaya başladım. Tam sınıra geldiğinde dudaklarımı ısır dedim hızlanıyım bende. Yavaş yavaş gidip geliyorum kendimide sıkıyorum. Ellerimi göğüslerine attım oksuyorum. Dudaklarim dudaklarında. Oglanda assagida gidip geliyo hafiften. Soyle bi 20 saniye falan oldu. Terledik ikimizde ama terli daha güzeldi gözenekleri daha belliydi. Ve dudaklarımı ısırdı. Hızlı hızlı gidip gelmeye başladım. Eriyorduk ikimizde. Resmen ruhundaki tadı alıyordum o an. Kendimi rahat bıraktım ve ayni anda boşalmaya başladık ikimizde. Deli gibi titriyordu. Boşalırken bedeninin kokusunu daha iyi koklamaya başladım felaketti. Bir bütün olmuştuk. Hunharca titremeye devam etti. Bende titriyodum bu ara. Dudakları alev kaplıyordu zaten. Bosaldıktan sonra oglan içerdeyken durdum. Gülümsedim. Ellerini enseme zütürdü. Ve bir öpücük verdi.
    Benim senden önce sadece 1 iliskim oldu oda hataylaydı dedi cok pisman olmuştum dedi. Senin galiba cok oldu prof gibi davraniyorsun dedi.
    Bende benim ilk daha sadece yapmam gerekeni biliyorum dedim. Yanina uzandım yatak komple her taraf dol oldu. Daha bal kutusundan akiyordu doller. Tekrar 1 sigara yaktık. Garip hislere burunmustum. Hayatimda ilk defa bu kadar zevk almıştım. Saate baktım 5 olmuştu. Acıkmıştık. Üstümüzü giyinip Acıktım cafe var bilenler bilir * 7 24 açıktır.
    Oraya gidip poğaça cay falan icmeye gittik. Bizimkiler uyuyordu. Benim arkadasta uyumuştu. Tekrar eve geldiğimizde saat 6 falan dı gün doğmuştu. Ikimizde yorgunduk. Tekrar soyunmasını söyledim. Şaşırdı daha doymadınmı bana dedi hayir ben seninle öyle uyumak istiyorum dedim. 1 er sigara icip uyuduk. Cok huzurlu uyuduk. Hic bu kadar kaliteli uyumamıştım.
    N ile kendimize bir sınır koymadık. Üni hayatimin vazgecilmezidir. Sevgili değildik ama arkadasta değildik. 4 senem dolu dolu onla sex muhabbet geçti. Cok sex yaptık. Cok eglendik.
    ···
   tümünü göster