/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +9 -1
    Sizlere kızların yaptığı bir karaktersizliği anlatıcam panpalar,
    hatta inci sözlük diliyle betimlemek gerekirse,
    Sizlere kızların yaptığı bir huur çocukluğunu anlatıcam panpalar,
    bu zaten bir çoğunuzun da başına gelmiştir

    Bir kızla; saatler, günler, aylar boyunca mesajlaşıyorsunuz, artık kendinizi toplayıp bu kızda ümit var, açılmalıyım, diyorsunuz ve o da ne? size: Benim sevgilim var, başka biri var, Ben seni arkadaş olarak görüyorum, Ben sana hiç ümit vermedim ki gibi klişe laflarla size cevap veriyor.

    Peki AQ huursu madem başka biri vardı? benimle nasıl vakit geçirebildin veya benimle niye vakit kaybettin? saatlerini benimle harcamışken,
    bir kez olsun senden, sevgilimle buluşacacağım, artık yazamam sevgilim kızıyor-kıskanıyor gibi bir şey dememişken
    bu AQ çocuğu sevgilin, benim sana açıldığım gün, neden çıktı piyasaya?
    -Bana ümit vermediğini söylüyorsun da bre huur, bana kısa bir mesajla belirt, "seninle bu konuşmaları yapacak kadar samimi olduğumuzu sanmıyorum" "aramızdaki mesafeyi koruyalım" "özel hayatıma inme" gibisinden bana bir yanıt versen, ben sana hiç ümit bağlamazdım ama ilgileniliyor olmak, o kadar erkek sana yazıyorken, içlerinden en iyisini seçip, diğer açılanlara "başka biri var" diyerek içlerinden en iyisini belirttiğini anlamıyoruz mu sanıyorsunuz? aslında ilgi huursu olduğunuz için bunlar hep değil mi?

    hepsini geçtim, o başka biri var dediğin erkek(!) de tam bir huur çocuğuymuş, insan sevgilisiyle her gün her saat birlikteyken, sen benimle yazışmasına vakit bırakacak kadar ilgisiz ve de kıskanç olmayan bir züt verensin.

    işin özüne dönersek panpalar: kızların fındık kadar olan yeri sadece amcığı değil, beyinleri de geridir.
    eğer bir ilgi huursu size: başka biri var, diyorsa bilin ki: "yedek-oyuncu listesinde" başka biri var, henüz seçim aşamasında.
    temennim: hayat size böyle vakit kaybettirecek ilgi huurlarını, karşınıza çıkartmasın, ne siz kendinizle oynanmış hissedin, ne onlar sizinle oynayıp egolarını okşayacak ilgiyi bulabilmiş olsun.

    değerli panpalarım ve ilgi huurlarına ithafen yazılmıştır.
    ···
   tümünü göster