1. 7876.
    +4
    Bilen bilir kızların ne kadar kıskanç olduklarını.. Bi arkadaşımdan duymuştum; kızlar her gün makyaj yapar, bakım yapar doğru mu ? Doğru. Bu erkeklere güzel görünmekten çok, diğer kızlara güzel görünmek içindir hava atmak içindir... Doğrudur da... Reyizin de dediği gibi birbirlerinin reddedilemez olduklarını düşünürler...
    Bu gün tramwayda gidiyorum biraz kalabalık... 2-3 metre ilerde sarışın bi afet var biraz da oruspu kılıklı. Yanında da sevgilisi var. Bi ara göz göze geldik sarışınla. O beni umursamadı ben de onu.. Biraz başka yerlere baktıktan sonra, ona doğru ama direk ona değil yan tarafından daha ileriye baktım, sanki başka güzel bir kadın görmüşüm gibi. Bu ilk başta kafayı biraz çevirdi geriye diğer kadına(!) baktı biliyorum ama fazla da bakmadı. Benim kararlılıkla ileriye baktığımı görünce kıskandı ve geriye dönüp o güzel kadını aradı. (Arkasında sadece erkekler var). Bulamayınca döndü ve bana baktı tabi, ben de o anda taşı gediğe koydum _dalga geçme sırıtışı_. Bu andan itibaren kız bana aşık.. Sevgilisinden çok bana bakıyor resmen. Kalabalıktan dolayı başka kızlar etrafımı sardı ama çirkinlerdi. Bu noktada yine bakışından kıskandığını gördüm. Yarı yolda bunlar sevgilisiyle indiler ama inerken kız resmen 'bırakma beni' bakışı atıyor. Risk almak istemediğim için ben inmedim.
    ···
    1. 1.
      +1
      Panpa sende her hafta başka macera yaşıyon bize gelmiyo bu fırsatlar (:
      ···
    2. 2.
      +1
      Aslında yaşadıklarımın onda birini yazıyorum buraya. Çoğu zaman üşendiğim için amlıyı yolun yarısında bıraktığım oluyor, saçma sapan başarısızlıklarım da var... Fazla olumsuz durum, can sıkıcı olduğu için hepsini yazmıyorum buraya.

      Fırsat ayağına gelmez sen gidecen.. Ben haftada en az bir kez, 1-2 saat malzemenin en çok olduğu yerlere gidiyorum
      ···
   tümünü göster