1. 451.
    +28
    B- Mastürbasyon
    (pençelerimizi sökme zamanı)

    Şimdi kime sorsan en az 1 kere yapmış, liseli ve ünililerin de günde 5 kereye kadar çıktığı eylem. Arkadaşlar hayatın bu kadar anlamsız olmasının sebebi bu. Kolay haz veren her şeyden uzak durun.
    artık pençelerinizi tek tek sökün ve yeni bir hayatta 2.adımı atın

    Bakın 31 ı bırakmak zorundasınız. Beyniniz 31 denen şey ve izlediğiniz ferreler ile günden güne eriyor. Ferreler hafıza kaybına neden oluyor dostlar. Yahudiler de 31 çekmek çok günah ölüme kadar yolu var düşünün. Beyinde ki zevk veren şeyleri öldürüyor. Reseptör olayına girmeyeceğim pc ye geçince aşağıya Reseptör ve ferre endüstrisi ile ilgili olan yazıları atarım okursunuz sahibi olan kişilerden.

    Dostlar 31 hayata girdiğinden beri hayat taka sarıyor. Düşünün ve bu tuzağa düşmeyin. Doğal boşalma yaşayın çakma değil. Bu konuyu derinlemesine açmayacam. Çünkü bununla ilgili güzel yazan panpalarım var onların başlıkları editlerim unutmazsam. Unutursam yanıt olarak siz atarsınız.

    Nofapa giriyoruz yani panpalar 31 orucu. Farkı göreceksiniz. konumuz nofap olmadığı için çok ayrıntıya girmeyecem arastırabilirsiniz. artık 31 yok. bu başlığı okuyun ve sonsuza dek 31 ı bırakın

    (bkz: ferre endüstrisi deşifre oldu) (bkz: hayatınızı kökten değişterecek olan şey)
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      zşna yapıyom amk malı kesmiyor artık 31 aids oldum huurlar dışında kimse vermiyor gel seni de gibem
      ···
    2. 2.
      0
      Reis bunun ne alakası var yapıp stres atıyoruz.
      ···
    3. 3.
      -2
      Birader 31çekmeyince erkeklik gider biliyonmu bunu önemli olan 31 e bağlı olmamaktir yani zevken yapılmamalı aslında hayalsiz yapmalı
      ···
    4. 4.
      +3 -1
      Erkekligin gittiği falan yok. Bu efsaneleri kim atıyor ortaya. Daha da erkeklik kazanırsın. Çünkü yaptiginiz her masturbasyonda testesteron hormonunuz sıfırlanır. Az okuyup araştırın. Sonra yorum yapın.
      ···
      1. 1.
        -2
        Bunu bir eşcinselden duymak garip * (Evet seni stalklıyorum)
        ···
      2. 2.
        +2
        Stalklaman güzel bir şey. 3 5 faydalı şey öğrenir ufkunu açarsın.
        ···
      3. 3.
        +1
        işte sağdan soldan duyanların halini görüyoruz. Ulan hani kendinizi erkek hissediyorsunuz ya çektiğinizde.O zaman neden lan içinizde yaptıktan sonra bir pişmanlık oluşuyor oluşmuyor diyenin anasını kovalarım. Stres atıyoruz diyen var amk ahahahahaha. Hayatınızı kökten değişterecek olan şey olan başlığı acil açın ve okuyun yoksa sonuna kadar silik yaşarsınız.
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        Anlatamazsın kardeşim. Değişmek isteyen zaten o başlıkları bulur okur uygular. Güç içinizde neden kendi elinizle bu gücü bitiriyorsunuz.
        ···
      5. diğerleri 2
    5. 5.
      0
      sabahtan beri islama yönelmeyi öneriyorsun ve şimdi de doğal çakışmaktan bahsediyorsun islamda zina haram değil mi madem 31 le biz istediğimizi atmayacağız madem islam da zina haram aradaki çelişkiye bi çözüm getirsene dıbına koduğum
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster