/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +35 -64
    Aslında herkesin pek bilmediği sevdiğim serileri anlatıcam izlemediğiniz serilerin kesin olduğunu düşünüyorum uzatmadan başlıyalım :

    1- Danganronpa : Bu anime en sevdiğim seridir beyler konu senaryo ve çizim olarak oldukça güzel bir seri ama tek olumsuz yönünün içinde kırmızı yerine pembe kan olması... Bunun sebebi ise animesinden önce oyunlarının satması için +13 kategorisine düşürmek istemeleriydi. Daha sonra bütün serilerde pembe kan kullandılar tabi bu ise ayrı bir özgünlük katıyor bu seriye. Konusuna gelirsek kısaca yetenekli öğrencilere daha iyi bir eğitim sunmak için Umudun Zirvesi Akademisi adlı bir okul tarafından davet edilen öğrencilerin aslında hiçte ummadıkları şeylerle karşılaşmasıdır. Okulun müdürü Monokuma adlı peluş bir ayıcıktır ve "eğer bu okuldan mezun olmak istiyorsanız kusursuz bir cinayet işlemelisiniz" der.Öğrencilerde okuldan mezun olana kadar okula hapsedilir. Umut ile umutsuzluğun arasında öğrencilerin hikayesini anlatıyor.

    2- Mekakucity Actors (Kagerou Protect) : 6 senedir anime izliyen biri olarak bu seriden daha çok kafa karıştıran ve anlıyamadığım bir seri izlemedim.Ama aklınızda soru işareti oluşturan seriler hoşunuza gidiyorsa izlemenizi öneririm. Konusuna gelirsek Shintaro adlı karakterimiz (En baskın karakterimi bu aslında 10 tane anakarakterimiz var) 2 yıl boyunca evinden çıkmamış bir hikikomoridir. Bilgisayarında "Ene" adında bir program dışında kimse ile iletişim kurmamaktadır. Günlerden bir gün klavyesine kola döker ve internetten sipariş vermeye çalıştığı halde alamaz.2 yıl sonra dışarı çıkmaya karar verir ve çıktığı gün gittiği alışveriş merkezinde teröristler tarafından rehine olarak alınır. Daha fazla spoiler vermek istemiyorum olaylar git gide gelişiyor ve seriyi anlamak için çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bunların dışında seri ile ilgili müzik videolarıda var seri hakkında küçük ipuçları veriyor.

    (Devam edicem)
    ···
   tümünü göster